שירות חדש של יקב שורק ליצרני יין

ארבעה אזורי יין, ארבעה כרמים, ארבעה יינות: שירות קליטת ענבים ביקב שורק מארבעה כרמים מובחרים מאזורים שונים בארץ, ושירותי קרשר ותסיסה

יקב שורק בהובלתו של ניר שחם, מציע השנה תחת הכותרת "ארבעה אזורי יין, ארבעה כרמים, ארבעה יינות", שירות חדש המיועד עבור יצרני יין.
ניר שחם
מדובר בקליטת ענבים ביקב שורק מארבעה כרמים מובחרים מאזורים שונים בארץ, ושרותי קרשר ותסיסה.

הכרמים (מדרום לצפון):
• קברנה סוביניון – נחל צין, איזור מצפה רמון, גובה 800 מטר.
• קברנה סוביניון – מושב שורש, הרי יהודה.
• מרלו – כרם טל שחר, שפלת יהודה.
• קברנה סוביניון – כרם בן זמרה, גליל עליון.
כמות הענבים מוגבלת ל- 500 קילו.

באפשרות יצרני היין לבצע ביקב שורק מעיכה, בדיקות מעבדה ותוספות, ולקחת את התירוש במיכלים.
בנוסף ניתן להמשיך ולהתסיס את היין ביקב שורק, ולאסוף אותו ביום הסחיטה.

ועוד ליצרני יין – הרשמה לשני קורסים המיועדים להם:
קורס שלושה צבעים – קורס לייצור יין לבן, רוזה ויין קינוח מחוזק – נותרו 7 מקומות אחרונים.
קורס בציר – מלוה את עונת הבציר בהרצאות ובעשיית יין מהכרם ועד הסחיטה – נותרו 10 מקומות אחרונים.

יקב שורק
מושב טל שחר
טל. 08-9450844
הרשמה למועדון אוהבי היין של יקב שורק:
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר