שלגון רום ופירות יער

מחלקת ההדרכה של מותג Teka מציעה במקום קרטיב קרח לימון או ענבים מסורתי, דרך לרענן אותו עם מתכון שכולל פירות יער ורום כדי להקל על הקיץ הלוהט

מלאו את תבניות הקרטיבים ושימו אותם במקפיא לפחות למשך 12 שעות
מלאו את תבניות הקרטיבים ושימו אותם במקפיא לפחות למשך 12 שעות

מצרכים ל-10 שלגונים

500 גרם פטל

200 גרם סוכר

200 מ"ל מים

2 כפות מיץ ליים

40 מ"ל רום

אופן ההכנה

ראשית יש להכין את הסירופ על מנת שיהיה מספיק קר בעת הכנת הקרטיבים.

הכניסו לסיר את הסוכר והמים.

הניחו את הסיר על אש בינונית.

ערבבו את התערובת עד שהסוכר יתמוסס לחלוטין.

הביאו את התערובת לרתיחה.

תנו לה להתבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה.

הסירו מהאש ושמרו את הסירופ להמשך.

מעכו את הפטל וסננו עם מסננת כדי להוציא את הזרעים.

ערבבו את הפטל עם מיץ לימון, רום וסירופ קר.

ערבבו היטב את כל החומרים.

מלאו את תבניות הקרטיבים ושימו אותם במקפיא לפחות למשך 12 שעות.

כדי לאכול אותם, שטפו את הצדדים של הקרטיבים מתחת למים חמים כך שתוכלו להסיר את התבניות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה