שלגון רום ופירות

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לגרסה מתוחכמת של קינוח קפוא שמעניק לנו הפוגה קרירה מהעונה החמה. למי שכבר עברו את גיל 18 – קרטיב רום ופירות לערב קיצי מרענן ומעט אלכוהולי

מוזגים יחד את הפטל עם מיץ לימון, רום וסירופ קר ומערבבים היטב את כל החומרים

מצרכים עבור 10 שלגונים

500 גרם פטל

200 גרם סוכר

200 מ"ל מים

2 כפות מיץ ליים

40 מ"ל רום

אופן ההכנה

תחילה יש להכין את הסירופ על מנת שיהיה מספיק קר בעת הכנת הקרטיבים:

מכניסים לסיר את הסוכר והמים.

מניחים אותו על אש בינונית.

מערבבים את התערובת עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.

מביאים את התערובת לרתיחה.

נותנים לה להתבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה.

מסירים מהאש ושומרים את הסירופ להמשך.

מועכים את הפטל ומסננים כדי להפריד את הזרעים.

מוזגים יחד את הפטל עם מיץ לימון, רום וסירופ קר.

מערבבים היטב את כל החומרים.

ממלאים את תבניות הקרטיבים.

שמים אותן במקפיא לפחות למשך 12 שעות.

רוצים לאכול? שטפו את הצדדים של הקרטיבים מתחת למים חמים כך שתוכלו להסיר את התבניות.

מתכונים נוספים  בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה