שניצל פטריות יער עם מתבל רוקפור ואורגנו טרי

המצרכים:פטריות יער "ירדן"קמח3 ביציםפירורי לחםזעתר טריאורגנו טרי2 גביעים שמנת חמוצה100 גרם גבינת רוקפור מגורדת1 שן שום קצוצהמעט עירית קצוצה דק1/2 כף מיונז איכותימלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:חותכים את פטריות היער לחתיכות בינוניות ומצפים אותן בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם שתובלו בזעתר טרי קצוץ.למתבל רוקפור:מערבבים את השמנת החמוצה עם גבינת הרוקפור המגורדת, המיונז, השום, העירית, ומתבלים במלח ופלפל.חשוב להוסיף אורגנו קצוץ בסיום.מטגנים את הפטריות המצופות בשמן עמוק, סופגים ומגישים בליווי המתבל.(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)

המצרכים:
פטריות יער "ירדן"
קמח
3 ביצים
פירורי לחם
זעתר טרי
אורגנו טרי
2 גביעים שמנת חמוצה
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת
1 שן שום קצוצה
מעט עירית קצוצה דק
1/2 כף מיונז איכותי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
חותכים את פטריות היער לחתיכות בינוניות ומצפים אותן בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם שתובלו בזעתר טרי קצוץ.

למתבל רוקפור:
מערבבים את השמנת החמוצה עם גבינת הרוקפור המגורדת, המיונז, השום, העירית, ומתבלים במלח ופלפל.
חשוב להוסיף אורגנו קצוץ בסיום.

מטגנים את הפטריות המצופות בשמן עמוק, סופגים ומגישים בליווי המתבל.


(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר