שני סטארט-אפים ייצגו את ישראל בפורום החדשנות Viva Tech בפריז

בתמונה מימין לשמאל: דפנה פרסלר - סמנכ”לית שיווק Intuition Robotics, ערן בניאל – מנכ"ל Douxmatok, חיים בן סימון – מנכ"ל Cibus Sodexo, קרן וייזמן – סמנכ"לית שיווק Cibus Sodexo, ליאת צינמון – סמנכ”לית פיתוח עסקי Douxmatok. צילום סטודיו דני גולן.

שני סטארט-אפים ישראלים זכו במקומות הראשונים בתחרות שקיימה זו השנה השנייה חברת Sodexo בקרב סטארט-אפים בתחומי Food Tech, תזונה, אורח חיים בריא בעבודה, ושיפור איכות החיים של העובדים. הזוכים יקבלו דוכן במתחם Sodexo בפורום החדשנות המוביל באירופה Viva Tech שיתקיים בפריז בתאריכים 24.5-26.5.18,  ויציגו את המוצר שלהם בפני 80,000 המבקרים בתערוכה, ביניהם ראשי חברות מובילות כמו מארק צוקרברג מייסד פייסבוק, סאטיה נאדלה מנכ"ל מיקרוסופט, וג'יני רומטי – יו"ר, נשיאה ומנכ"לית של יבמ, לצד אנשי עסקים, משקיעים ויזמים מרחבי העולם.

הזוכים שייצגו את ישראל בתערוכה הם: Douxmatok – חברת טכנולוגיית מזון מתקדמת שפיתחה פטנט המאפשר להפחית באופן ניכר את כמויות המלח והסוכר באוכל בלי לפגוע בטעמו,  וחברת Intuition Robotics, שפיתחה רובוט AI (בינה מלאכותית) בעל יכולות מתקדמות, שמנגיש לאוכלוסיית הגיל השלישי טכנולוגיה המסייעת להם לגשר על הפער הטכנולוגי, ושומרת אותם מחוברים למשפחה ולחברים.

קרן וייזמן, סמנכ"לית שיווק סיבוס סודקסו, אומרת: "Sodexo משקיעה מאמצים רבים באיתור ובקידום טכנולוגיות מתקדמות בתחומי ה- Food Tech וה- Wellness כדי להיטיב עם 75 מיליון הצרכנים שלה ברחבי העולם. זו השנה השנייה בה Sodexo מאפשרת לסטארט-אפים נבחרים להציג ב- Viva Tech בפריז, ותמשיך לעשות כן גם בעתיד".

סיבוס סודקסו מתמחה בפתרונות ניהול הסעדה לחברות ולארגונים.  כיום מספקת החברה שירותי הסעדה ליותר מ-2,500 חברות ו-330,000 עובדים במעל 5,000 מסעדות ברחבי הארץ, והינה חלק מתאגיד Sodexo העולמי שמעסיק למעלה מ- 460,000 עובדים ב- 80 מדינות ברחבי העולם ומשרת מדי יום 75 מיליון לקוחות במגוון שירותים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר