שף אבי ביטון מאדורה יעביר סדנת בישול דגים ב- The Cook Store

שף אבי ביטון בנה לסדנא תפריט המבוסס על מנות הביסטרו המאפיינות את סגנון בישולו. סגנונו מתאפיין בנגיעות ים-תיכוניות עדכניות, תוך הקפדה ומתן חשיבות לחומרי הגלם המשובחים וליצירתיות הקולינרית

שף אבי ביטון ממסעדת אדורה בתל אביב, יעביר ב- 2 באוגוסט סדנת בישול דגים במתחם סדנאות הבישול של The Cook Store, ויאפשר לצלול עמוק לתוך עולם הדגים עם מיטב המתכונים והטיפים לבחירת דגים .

שף אבי ביטון בנה לסדנא תפריט המבוסס על מנות הביסטרו המאפיינות את סגנון בישולו. סגנונו מתאפיין בנגיעות ים-תיכוניות עדכניות, תוך הקפדה ומתן חשיבות לחומרי הגלם המשובחים וליצירתיות הקולינרית.

את "האני מאמין" שלו יביא ביטון לידי ביטוי בסדנא, זוהי הזדמנות להציץ לתוך עולמו הקולינרי היצירתי של אחד השפים הצעירים המוערכים בארץ, ולשאוב ממנו השראה.

במסגרת הסדנא ילמד השף אבי ביטון וידגים את המנות הבאות, כאשר בסיום הסדנא מוזמנים האורחים להסב לארוחה עשירה, בליווי יין, ממבחר המנות שנלמדו:
לחמניות עשבי תיבול
דג בורי מהים התיכון בבישול מרוקאי של חומוס לימון כבוש בעריסה
"רוסטביף" סלמון בגרגרי חרדל ועשבי תיבול
פילה דניס צלוי בגרדת לימון ושום על ריזוטו פטריות
קינוח – כדורי ריקוטה במרק תותים ושמן זית.

סדנא להכנת דגים ב 'The Cook Store' – הסדנא כשרה
02/08/09 בשעה 19:00
מחיר הסדנא לאדם 249 ₪ 


סדנאות בישול אפיה ואירוח The Cook Store
רח' ביאליק 10, רמת גן
טל. 03-6700040
www.cookstore.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר