שקשוקה

 

חומרים (4 מנות)
6 שיני שום פרוסות
2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
1 פלפלון חריף קצוץ
1 כפית פפריקה מרוקאית
1 צנצנת רוטב "פומודורו" ברילה
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
שמן ומלח

אופן הכנה
מטגנים בשמן חם את שיני השום להזהבה קלה, מוסיפים פלפלים קלויים ופלפלון חריף ומטגנים 2 דקות.

מוסיפים רוטב "פומודורו" ברילה, מתבלים בפטרוזיליה, פפריקה ומלח ומבשלים 10 דקות.

שוברים פנימה את הביצים ומבשלים כמה דקות עד שהחלבון עשוי והחלמון עדיין רך ורוטט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה