שרימפס בעגבניות, ג'ינג'ר וצ'לי

מתכון לשתי מנותחומרים: 5 כפות שמן זיתכפית שום כתוש24 יחידות שרימפס מקולף נקי3 עגבניות חתוכות לקוביות בלי גרעיניםכפית טימין קצוץכפית ג'ינג'ר מגורדפלפל צ'לי (לפי מידת החריפות הרצויה)1/2 כוס יין לבן2 כפות עראקאופן הכנה:במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות. אחרי שלוש דקות יש להוסיף את השרימפס והיין הלבן. מצמצמים את הרוטב כשתי דקות. מוסיפים פלפל לבן ומלח להשלמת הטעם, פטרוזיליה קצוצה לקישוט, ומגישים.

מתכון לשתי מנות

חומרים:
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
24 יחידות שרימפס מקולף נקי
3 עגבניות חתוכות לקוביות בלי גרעינים
כפית טימין קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורד
פלפל צ'לי (לפי מידת החריפות הרצויה)
1/2 כוס יין לבן
2 כפות עראק


אופן הכנה:
במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות. אחרי שלוש דקות יש להוסיף את השרימפס והיין הלבן. מצמצמים את הרוטב כשתי דקות. מוסיפים פלפל לבן ומלח להשלמת הטעם, פטרוזיליה קצוצה לקישוט, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר