שרימפס בעגבניות, ג’ינג’ר וצ’לי

 

מתכון לשתי מנות

חומרים:
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
24 יחידות שרימפס מקולף נקי
3 עגבניות חתוכות לקוביות בלי גרעינים
כפית טימין קצוץ
כפית ג’ינג’ר מגורד
פלפל צ’לי (לפי מידת החריפות הרצויה)
1/2 כוס יין לבן
2 כפות עראק


אופן הכנה:
במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות. אחרי שלוש דקות יש להוסיף את השרימפס והיין הלבן. מצמצמים את הרוטב כשתי דקות. מוסיפים פלפל לבן ומלח להשלמת הטעם, פטרוזיליה קצוצה לקישוט, ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה