על רקע טרנד פופולריות הקוטג' בארץ וגם בעולם, פיתחו קפה גרג ותנובה תפריט שמציג את הקוטג’ כחומר גלם מגוון, המשתלב במנות חמות וקרות.

בין המנות בתפריט מיוחד זה: ארנצ’יני גבינות וקוטג’: אורז ארבואריו בבישול ארוך, גבינות וקוטג’ בציפוי פריך, מונח על קרם קוטג’, סלסת עגבניות ועשבי תיבול, בלסמי מצומצם, שמן זית ופרמז’ן, קאצ’ו א פפה – גרסת הקוטג’: פסטה רחבה בחמאת שום, קוטג’, פרמז’ן ופלפל שחור גרוס, טרטר גבינות וקוטג’: קוטג’, מוצרלה פרסקה, גבינה בולגרית מפורקת, עגבניות מרוסקות, צנונית, עלים ירוקים ושמן זית. מוגש לצד ירקות שוק, זיתים ובייגל זעתר מוצרלה, ארוחת בוקר הכי ישראלי: קרם קוטג’ – מלפפון טרי, עלים ירוקים וסומק, סלסת עגבניות שמש ועשבי תיבול, ביצים קשות, גביע קוטג’ אישי, סלסת תמרים, פקאן סיני ובצל ירוק, ירקות שוק, בייגל זעתר ומוצרלה. לצד בריוש עשיר בחמאה, דבש, קוטג’ ושברי פיסטוק, קינוח באטר האני קוטג’: בריוש עשיר בחמאה, צרוב קלות, עם דבש, קוטג’ ופיסטוק גרוס.





