תאנים ממולאות בגבינת עיזים ופיסטוקים ברוטב גבינה כחולה על מצע סלט עלים מוקפץ

מרכיבים:2 ק"ג תאנים קשות200 גרם פיסטוקים קצוצים2 ראשי בצל קצוץ750 גרם גבינת עיזים150 גרם גבינה כחולה250 מ"ל שמנת מתוקה2 ראשי חסה ערביתצרור עלי רוקט4 שיני שום פרוסמלח ופלפלמיץ לימון משני לימוניםאופן ההכנה:מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.להכנת המילוי: מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.לרוטב: מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה. מצמצמים עד למרקם קרמי.לסלט הירוק: חותכים חסה ורוקט דק. פורסים את השום. מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל ולימון.מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.www.nir-zook.com| |תל אביב-יפו| |יפת 30|03-5184668 [email protected]

מרכיבים:
2 ק"ג תאנים קשות
200 גרם פיסטוקים קצוצים
2 ראשי בצל קצוץ
750 גרם גבינת עיזים
150 גרם גבינה כחולה
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 ראשי חסה ערבית
צרור עלי רוקט
4 שיני שום פרוס
מלח ופלפל
מיץ לימון משני לימונים

אופן ההכנה:
מרוקנים את התאנים בכף פריזיאן.
להכנת המילוי: מערבבים את הפיסטוקים והבצל הקצוצים יחד עם גבינת העיזים.
ממלאים את התאנים במילוי שהכנו.
מחממים תנור ל-200 מעלות. אופים את התאנים 10-15 דקות, עד להשחמה.
לרוטב: מבשלים יחד גבינה כחולה ושמנת מתוקה. מצמצמים עד למרקם קרמי.
לסלט הירוק: חותכים חסה ורוקט דק. פורסים את השום. מקפיצים במחבת שום, חסה ורוקט משך 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל ולימון.
מסדרים בצלחת את הסלט, מעליו התאנים, והרוטב.

www.nir-zook.com| |תל אביב-יפו| |יפת 30|03-5184668 [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר