תבשיל בטטות ופקאנים

10 מנות, זמן הכנה 15 דקות, זמן בישול 55 דקות מצרכים:1 קילו בטטות½ כוס פקאנים קצוצים4 כפות חמאה¼ כוס קמח½ כוס סוכר חום2 כפות מיץ תפוזים2 כפיות תמצית וניל טהור של מקורמיק1 כפית קינמון טחון של מקורמיק2 כוסות מרשמלו קטניםאופן ההכנה:מחממים תנור ל- 190 מעלות. מערבבים בקערה גדולה ¼ כוס סוכר חום, מיץ תפוזים, תמצית וניל טהור של מקורמיק וקינמון. מוסיפים את הבטטות ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפייה.מפזרים מעל הבטטות 2 כפות חמאה.מכסים את התערובת ואופים למשך 45 דקות או עד שהבטטות מתרככות.בינתיים מערבבים קמח, ¼ כוס סוכר חום, ½ כפית קינמון, 2 כפות חמאה, פקאנים ומרשמלו.מוציאים את הבטטות מהתנור ומכסים אותן בתערובת. מפזרים מעל הכל מעט מרשמלו.מחזירים לתנור למשך 7-10 דקות או עד שהבטטות רכות והמרשמלו מעט חום.

10 מנות, זמן הכנה 15 דקות, זמן בישול 55 דקות

מצרכים:
1 קילו בטטות
½ כוס פקאנים קצוצים
4 כפות חמאה
¼ כוס קמח
½ כוס סוכר חום
2 כפות מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל טהור של מקורמיק
1 כפית קינמון טחון של מקורמיק
2 כוסות מרשמלו קטנים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
מערבבים בקערה גדולה ¼ כוס סוכר חום, מיץ תפוזים, תמצית וניל טהור של מקורמיק וקינמון.
מוסיפים את הבטטות ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אפייה.
מפזרים מעל הבטטות 2 כפות חמאה.
מכסים את התערובת ואופים למשך 45 דקות או עד שהבטטות מתרככות.
בינתיים מערבבים קמח, ¼ כוס סוכר חום, ½ כפית קינמון, 2 כפות חמאה, פקאנים ומרשמלו.
מוציאים את הבטטות מהתנור ומכסים אותן בתערובת.
מפזרים מעל הכל מעט מרשמלו.
מחזירים לתנור למשך 7-10 דקות או עד שהבטטות רכות והמרשמלו מעט חום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר