fbpx

תבשיל סרדינים בירקות בסגנון פוליה

חומרים:1 ק"ג סרדינים בגודל בינוני, מנוקים1 בצל חתוך לטבעות דקות3 שיני שום, קצוצות2 זוקיני חתוכים לרצועות דקות (ז'וליין)1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקותחופן פטרוזיליה טרייה, רצוי מהסוג המסולסל, קצוצה דק1 פלפל חריף ירוק, חתוך לרצועות דקותקליפת לימון מחצי לימון, חתוכה ז'וליין2 כפות מיץ לימון 1/3 כוס שמן זית1 כוס יין לבן, יבשמלחאופן ההכנה:שמים במחבת את את שמן הזית ומטגנים בו את הבצל. אחרי 2 דקות מוסיפים למחבת את השום.מוסיפים למחבת את רצועות הפלפל האדום, הפלפלים החריפים, הזוקיני וקליפת הלימון.מטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.מוסיפים למחבת את היין ומבשלים 5 דקות נוספות.מניחים את הסרדינים על ירקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-4 דקות. הופכים את הסרדינים ומבשלים גם את הצד השני במשך 4 דקות.בוזקים מעל מיץ לימון ומלח גס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם לחם טרי.www.giacommo.net‏
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 ק"ג סרדינים בגודל בינוני, מנוקים
1 בצל חתוך לטבעות דקות
3 שיני שום, קצוצות
2 זוקיני חתוכים לרצועות דקות (ז'וליין)
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
חופן פטרוזיליה טרייה, רצוי מהסוג המסולסל, קצוצה דק
1 פלפל חריף ירוק, חתוך לרצועות דקות
קליפת לימון מחצי לימון, חתוכה ז'וליין
2 כפות מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
1 כוס יין לבן, יבש
מלח

אופן ההכנה:
שמים במחבת את את שמן הזית ומטגנים בו את הבצל.
אחרי 2 דקות מוסיפים למחבת את השום.
מוסיפים למחבת את רצועות הפלפל האדום, הפלפלים החריפים, הזוקיני וקליפת הלימון.
מטגנים כ-5 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים למחבת את היין ומבשלים 5 דקות נוספות.
מניחים את הסרדינים על ירקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-4 דקות.
הופכים את הסרדינים ומבשלים גם את הצד השני במשך 4 דקות.
בוזקים מעל מיץ לימון ומלח גס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם לחם טרי.

www.giacommo.net‏

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר