תחרות בישול בין 24 מנהלי מלון פלאזה ירושלים. המנצחים: מנהלי האירועים

מלון פלאזה ירושלים קיים יום גיבוש מיוחד, במסגרתו התחרו 24 מנהלי המלון על הישגיהם במטבח. כפי שמסביר יוסי סודרי, מנכ"ל פלאזה ירושלים: "זה מה שקורה כשעובד איתך שלום קדוש, השף הלאומי ושגריר הקולינריה של ישראל".

במסגרת התחרות התחלקו המנהלים לזוגות. הם הגישו מראש רשימת חומרים רצויים ואת שמות המנות שירצו להכין.
ביום התחרות הועמד המטבח לרשות המנהלים, יחד עם החומרים שביקשו, והמנהלים החלו בבישול עם זמן עבודה קצוב. בתום הבישול הגישו המנהלים את יצירותיהם לצוות השופטים שכלל את שף שלום קדוש, שף עזרא קדם, ואיש הרדיו אבי אתגר.

השופטים (בתמונה) בחנו את המנות שהוגשו על פי פרמטרים כמו איכות המנה, טעם, צורת ההגשה.

שיאו של היום היה ההכרזה על שלושת הזוכים במקומות הראשונים:
מקום ראשון: דנה מור (מנהלת אירועים) ויוסף עשייר (מנהל אירועים תפעולי);
מקום שני: יוסי סודרי (מנכ"ל המלון) ולינדי גנון (מתאמת קבוצות);
מקום שלישי: גיא מוזס (מנהל משאבי אנוש) וסימה בן חמו (חשבת שכר רשתית).

בסיום יום התחרות ישבו כל המתחרים לארוחה משותפת, אשר הורכבה מכל המנות שהוגשו לשיפוט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה