fbpx

תפוחי אדמה ממולאים אפויים

נרסס את קליפות תפוחי האדמה במעט שמן זית. נמלא אותם בתערובת הגבינה ונפזר פתיתי גבינה נוספים מעליהם
Beko – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציע מתכון מנצח שמצדיע לתפוח האדמה וממלא אותו בגבינה צהובה לטעם ולהנאה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

4 תפוחי אדמה בינוניים לאפייה

4 בצלים קצוצים

125 גרם גבינה קשה (צ'דר, צהובה, מוצרלה או כל מה שאוהבים)

50 מ"ל חלב

25 גרם חמאה

ספריי שמן זית

אופן ההכנה

ננקה היטב את קליפת תפוחי האדמה.

נפזר מלח ונאפה בתנור בחום של 180 מעלות למשך 60 דקות או עד שהם רכים מבפנים ופריכים מבחוץ.

נוציא את תפוחי האדמה מהתנור ונניח בצד לצינון למשך כ-15 דקות.

נחצה את תפוחי האדמה לשניים.

נערבב בקערה את הבצל, החמאה, החלב ו- 100 גרם מהגבינה הקשה, ונמעך היטב .

נרסס את קליפות תפוחי האדמה במעט שמן זית.

נמלא אותם בתערובת הגבינה.

נפזר פתיתי גבינה נוספים מעל תפוחי האדמה.

נכניס לתנור ל- 30-40 דקות עד הזהבה.

ניתן לפזר בצל סגול מעל ולהגיש בתוספת סלט ירוק.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר