תפוחי אדמה ריסולי

מצרכים5 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'פס שמן לטיגון (רצוי זית(אופן ההכנהקולפים את תפוחי האדמה ובעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים. שמים את הכדורים בסיר עם מי ברז קרים. מוסיפים לסיר כפית מלח ומביאים לרתיחה. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת מגבת.מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את כדורי תפוחי האדמה. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מורידים מהאש, מסלקים את השמן העודף ומוסיפים את החמאה. מערבבים עד שכל החמאה נמסה. מוציאים לכלי הגשה וממליחים.

מצרכים
5 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'פס
שמן לטיגון (רצוי זית(

אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה ובעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים.

שמים את הכדורים בסיר עם מי ברז קרים. מוסיפים לסיר כפית מלח ומביאים לרתיחה. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת מגבת.

מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את כדורי תפוחי האדמה. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מורידים מהאש, מסלקים את השמן העודף ומוסיפים את החמאה.

מערבבים עד שכל החמאה נמסה. מוציאים לכלי הגשה וממליחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר