תפוחי אדמה ריסולי

 

מצרכים
5 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'פס
שמן לטיגון (רצוי זית(

אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה ובעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים.

שמים את הכדורים בסיר עם מי ברז קרים. מוסיפים לסיר כפית מלח ומביאים לרתיחה. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת מגבת.

מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את כדורי תפוחי האדמה. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מורידים מהאש, מסלקים את השמן העודף ומוסיפים את החמאה.

מערבבים עד שכל החמאה נמסה. מוציאים לכלי הגשה וממליחים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה