תפריט חדש בפושקין

מסעדת 'פושקין' חונכת תפריט חדש בניצוחו של השף גלעד פלד, אשר יצר תפריט הנשען על עקרונות המטבח הצרפתי הקלאסי עם אינטרפרטציה וטוויסט מודרני

מסעדת 'פושקין' חונכת תפריט חדש בניצוחו של השף גלעד פלד, אשר יצר תפריט הנשען על עקרונות המטבח הצרפתי הקלאסי עם אינטרפרטציה וטוויסט מודרני.
שף גלעד פלד מחפש בהתמדה חומרי גלם כדי לשלבם בתפריט הקבוע או במנות ספיישל, כמו יונים, חלזונות, ארנבת, פטריות נדירות, ופירות ים טריים מרחבי העולם.

בראשונות: ריזוטו ארטישוק ירושלמי, ראגו ברווז ביין אדום ותבלינים, שקדי טלה ואסקרגו, חסה Etuvee, רוטב כבד אווז וקלבדוס, טרין כבד אווז, ירקות א-לה-גרק, בריוש.
בעיקריות: ריזוטו לנגוסטין ובשר סרטנים, חזה ברוז צלוי, כרוב בפורט, בייבי סלק, בצלי פנינה, רוטב ורוניק.
בקינוחים: ברולה כוכבי אניס, קרפצ'יו אננס, סורבה פינה קולדה, קרם מנגו, עוגת גבינה אוסטרית, פירות יער, גרניטה קיר רויאל, גלידת לבנדר.

גלעד פלד, בוגר ה'קורדון בלו', התמחה במסעדות יוקרה, עטורות כוכבי מישלן. ביניהם במסעדת שלושת הכוכבים של השף גורדון רמזי בלונדון.


פושקין
רח'  מונטיפיורי 27, תל אביב
טל.03-5251501
א – ש (למעט ה) 18:00 – לקוח אחרון, שבת גם 13:00- 16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר