תפריט חדש ומעודכן לישראייר בטיסות לניו יורק

את התפריט הכין השף אופיר קדם, שרוצה כי הנוסעים ירגישו קלים בטיסה, ולא יאכלו ארוחות המכבידות על הגוף לשעות הרבות של הטיסה

חברת ישראייר משדרגת את התפריטים בטיסות שלה לארצות הברית, בניצוחו של השף אופיר קדם, השף הראשי של מלון דן אילת.
קדם טס מעת לעת בטיסות ישראייר לניו-יורק, ועומד מקרוב על שביעות הרצון של הנוסעים מהתפריט המוגש להם בטיסות.

לאור ההתרשמות והניתוחים פיתח קדם תפריט מיוחד לטסים בישראייר, המתבסס על מנות קלות וצמחוניות. כך יכולים הנוסעים לקבל רביולי של תרד, פטריות עם ארטישוק צלוי, או תפוח אדמה ברוזמרין עם פרגית צלויה, או רביולי בשר בולונז של הודו. כמו כן ייהנו הנוסעים מחטיפי טיסה, פירות, עוגות.

ישראייר הגיעה להסכם שיתוף פעולה עם חברת טרה, והנוסעים יקבלו ממעדני החברה, כמו מעדן קוטג' מיוחד, מעדני חברת מולט הקשורה לטרה. או שוקו לילדים.
קדם רוצה שהנוסעים ירגישו קלים בטיסה, ולא יאכלו ארוחות המכבידות על הגוף לשעות הרבות של הטיסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר