fbpx

תפריט חדש ומעודכן לישראייר בטיסות לניו יורק

את התפריט הכין השף אופיר קדם, שרוצה כי הנוסעים ירגישו קלים בטיסה, ולא יאכלו ארוחות המכבידות על הגוף לשעות הרבות של הטיסה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חברת ישראייר משדרגת את התפריטים בטיסות שלה לארצות הברית, בניצוחו של השף אופיר קדם, השף הראשי של מלון דן אילת.
קדם טס מעת לעת בטיסות ישראייר לניו-יורק, ועומד מקרוב על שביעות הרצון של הנוסעים מהתפריט המוגש להם בטיסות.

לאור ההתרשמות והניתוחים פיתח קדם תפריט מיוחד לטסים בישראייר, המתבסס על מנות קלות וצמחוניות. כך יכולים הנוסעים לקבל רביולי של תרד, פטריות עם ארטישוק צלוי, או תפוח אדמה ברוזמרין עם פרגית צלויה, או רביולי בשר בולונז של הודו. כמו כן ייהנו הנוסעים מחטיפי טיסה, פירות, עוגות.

ישראייר הגיעה להסכם שיתוף פעולה עם חברת טרה, והנוסעים יקבלו ממעדני החברה, כמו מעדן קוטג' מיוחד, מעדני חברת מולט הקשורה לטרה. או שוקו לילדים.
קדם רוצה שהנוסעים ירגישו קלים בטיסה, ולא יאכלו ארוחות המכבידות על הגוף לשעות הרבות של הטיסה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה