תפריט חדש למסעדת Olive Leaf בשרתון ת"א

עתה מתרעננת המסעדה עם תפריט חדש אותו בנה השף צ'רלי פדידה, בהשראת הידע המקצועי שרכש במקומות שונים בהם ביקר בעולם. בכל מנה יש דגש על נגיעה אישית שלו בפרזנטציה, בטעמים ובצורת ההגשה

מסעדת Olive Leaf הכשרה הממוקמת במלון שרתון תל אביב, ממצבת עצמה כמסעדת גורמה צרפתית-ים תיכונית אל מול חלון לים התיכון.
עתה מתרעננת המסעדה עם תפריט חדש אותו בנה השף צ'רלי פדידה, בהשראת הידע המקצועי שרכש במקומות שונים בהם ביקר בעולם. בכל מנה יש דגש על נגיעה אישית שלו בפרזנטציה, בטעמים ובצורת ההגשה. 

חומרי הגלם במסעדה טריים, ומגיעים על בסיס יומי ממקומות שונים בארץ ובעולם. כל המנות מבוססות על טעמי אגן הים תיכון; טעמים של בית בקריצה עדכנית ונגיעה אישית. אפשר למצוא את ישראל, לבנון, סוריה, ירדן, טורקיה, איטליה, יוון , צרפת , ספרד ומרוקו.

"אמנם בסוריה ובלבנון עדיין לא ביקרתי, אבל בעבר עבדתי עם שפים ממדינות אלה, וכן עם שף חצר המלוכה הירדני קאטוש, ומהם למדתי את שיטות הבישול המסורתיות בהן אני אוהב לעשות שימוש", אומר פדידה.

מה בתפריט החדש:
מנות ראשונות:
קרפצ'יו קישוא בלאדי – עם סלט נבטי חמנייה, סלק חמוץ מתוק וקשיו גרוס – 45.00 ₪
סלט עגל חלב מבחר עלים ירוקים, צימוקי שרי מיובשים, פרוסות צלע עגל מעושנת, רוטב חרדל ולימון – 55.00 ₪
סביצ'ה מוסר וטונה אדומה – עם עגבניות שרי קלופות, פלחי אבוקדו, בצל סגול, עלי כוסברה וטורטיה צלויה – 59.00 ₪

מיוחדים:
טארט טאטן עגבניות – אפוי במילוי חצילים, גבינת טופו ורוטב פסטו – 45.00 ₪
טריו כבד אווז כבד אווז – רביולי, פטה ומדליון צרוב, רוטב סברא וריבת עגבניות שרי – 75.00 ₪
שקדי עגל צלויים  – עם תבשיל כרישה, רוטב חלב קוקוס ואספרסו – 65.00 ₪

מנות עיקריות:

נתח פילה בקר צלוי – עם תפוחי אדמה צעירים, פטריות ירדן, תרד ושעועית טורקית – 140.00 ₪
צלע עגל חלב – עם ריזוטו סלק, לימון, עירית ואספרגוס, רוטב עגל – 175.00 ₪
צלעות טלה בגריל – עם תבשיל עדשים, גזר וכמון – 175.00 ₪
טונה אדומה צרובה – עם סלט טבולה חמצמץ, סלסה עגבניות ושמן זית – 75.00 ₪
רביולי טלה שכבות –  פסטה ובשר טלה מוקפץ עם צנובר ופטרוזיליה – 65.00 ₪

קינוחים:

וולקנו שוקולד – עם גלידת וניל ורוטב פירות יער – 35.00 ₪
ממתק מרוקאי- בסירופ תפוזים, ארטיק וניל ופיסטוק בציפוי שוקולד – 35.00 ₪
מרקיז שוקולד וארבסק – עם ברולה קוקוס ופירות יער – 35.00 ₪
סברינה שוקולד בסירופ – עם גלידת קוקוס ופירות העונה – 35.00 ₪

Olive Leaf 
מלון שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב
טל. 03-5219300
א'-ה',  22:30-19:00
חניה לאורחי המסעדה בחניון המלון ללא תשלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר