תפריט חדש לקיץ בנס ציונה: פולה במושבה

מסעדת 'פולה במושבה' בנס ציונה, מציגה תפריט לקיץ, ממטבחו של השף יזהר דניאל שמציע שילוב חומרי גלם המאפיינים את הקיץ הישראלי, וכוללים מגוון רחב מנות: צלוחיות טפסים במילוי משתנה, סלטים, כריכים, פסטות, ברוסקטות, בשרים וקינוחים

מסעדת 'פולה במושבה' בנס ציונה, מציגה תפריט לקיץ, ממטבחו של השף יזהר דניאל שמציע שילוב חומרי גלם המאפיינים את הקיץ הישראלי, וכוללים מגוון רחב מנות: צלוחיות טפסים במילוי משתנה, סלטים, כריכים, פסטות, ברוסקטות, בשרים וקינוחים.

ממבחר המנות החדשות בתפריט:
טפסים  – 4 צלוחיות במגוון משתנה: פטה כבד, חציל קלוי, לביבות בטטה, כרובית פריכה- 57 ₪.
סלט שבבים – שבבי עוף בגריל, כרוב לבן, בצל ירוק, שקדים קלויים ובצל פריך ברוטב וינגרט תפוז – 45 ₪.
כריך גבינת עיזים – גבינת עיזים מעודנת, חציל קלוי, עגבניה, עלי רוקט טריים וחומץ בלסמי בתוספת סלט ירקות רענן – 45 ₪ .
ברוסקטה גבינת עיזים – מאפה מבצק איטלקי עם גבינת עיזים מעודנת, ממרח פסטו, פלפלים קלויים וגבינת מוצרלה בתוספת סלט ירקות רענן – 44 ₪.
פסטה פגטיני אוליו אוליו – כבדי עוף בשמן זית, שקדים, שום, יין לבן ועשבי תיבול – 54 ₪.
ניוקי בטטה – מוגש ברוטב שמנת עירית / שמנת פטריות / רוזה – 53 ₪.
פפרדלה סלמון – פסטה רחבה, נתחי סלמון, חמאה ושום ברוטב רוזה ובצל ירוק – 57 ₪.
פפרדלה ביף בורגיניון – פסטה רחבה, עם בקר נימוח בציר בקר, פטריות וירקות שורש – 57 ₪.
ספצ'טיני – שבבי עוף, בצל מטוגן בתיבול ים תיכוני המוגש עם טחינה ביתית ותוספת חמה.
סקלופיני קברנה – חזה עוף ביין קברנה עם ציר בקר וירקות שורש
סקלופיני עגל – פרוסות עגל מיושן בציר קברנה וירקות שורש מוגש עם פירה.
קינוחים:
 קינוחי קיץ חדשים בביסטרו ובעיסקיות צהריים – עוגת גבינת פירורים ביתית, מלבי שמנת וגרנדין, מוס פסיפלורה- 37 ₪

את המנות החדשות בתפריט ניתן להזמין במסגרת תפריט הביסטרו הכולל מנת פתיחה, מנה עיקרית וקינוח ב- 78 ₪. תפריט הביסטרו מוגש כל ערב, כולל ערבי שישי ובשבתות החל משעות הצהריים.

פולה במושבה
רח' השייטת 4, נס ציונה
טל. 08-9303888
א – ו 00:00 – 08:30 שבת 00:00 – 09:30

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר