מסעדת 'פולה במושבה' בנס ציונה, מציגה תפריט לקיץ, ממטבחו של השף יזהר דניאל שמציע שילוב חומרי גלם המאפיינים את הקיץ הישראלי, וכוללים מגוון רחב מנות: צלוחיות טפסים במילוי משתנה, סלטים, כריכים, פסטות, ברוסקטות, בשרים וקינוחים.
ממבחר המנות החדשות בתפריט:
טפסים – 4 צלוחיות במגוון משתנה: פטה כבד, חציל קלוי, לביבות בטטה, כרובית פריכה- 57 ₪.
סלט שבבים – שבבי עוף בגריל, כרוב לבן, בצל ירוק, שקדים קלויים ובצל פריך ברוטב וינגרט תפוז – 45 ₪.
כריך גבינת עיזים – גבינת עיזים מעודנת, חציל קלוי, עגבניה, עלי רוקט טריים וחומץ בלסמי בתוספת סלט ירקות רענן – 45 ₪ .
ברוסקטה גבינת עיזים – מאפה מבצק איטלקי עם גבינת עיזים מעודנת, ממרח פסטו, פלפלים קלויים וגבינת מוצרלה בתוספת סלט ירקות רענן – 44 ₪.
פסטה פגטיני אוליו אוליו – כבדי עוף בשמן זית, שקדים, שום, יין לבן ועשבי תיבול – 54 ₪.
ניוקי בטטה – מוגש ברוטב שמנת עירית / שמנת פטריות / רוזה – 53 ₪.
פפרדלה סלמון – פסטה רחבה, נתחי סלמון, חמאה ושום ברוטב רוזה ובצל ירוק – 57 ₪.
פפרדלה ביף בורגיניון – פסטה רחבה, עם בקר נימוח בציר בקר, פטריות וירקות שורש – 57 ₪.
ספצ'טיני – שבבי עוף, בצל מטוגן בתיבול ים תיכוני המוגש עם טחינה ביתית ותוספת חמה.
סקלופיני קברנה – חזה עוף ביין קברנה עם ציר בקר וירקות שורש
סקלופיני עגל – פרוסות עגל מיושן בציר קברנה וירקות שורש מוגש עם פירה.
קינוחים:
קינוחי קיץ חדשים בביסטרו ובעיסקיות צהריים – עוגת גבינת פירורים ביתית, מלבי שמנת וגרנדין, מוס פסיפלורה- 37 ₪
את המנות החדשות בתפריט ניתן להזמין במסגרת תפריט הביסטרו הכולל מנת פתיחה, מנה עיקרית וקינוח ב- 78 ₪. תפריט הביסטרו מוגש כל ערב, כולל ערבי שישי ובשבתות החל משעות הצהריים.
פולה במושבה
רח' השייטת 4, נס ציונה
טל. 08-9303888
א – ו 00:00 – 08:30 שבת 00:00 – 09:30