תפריט חורף חדש במסעדת לחם ארז בהרצליה פיתוח

מסעדת לחם ארז בהרצליה פיתוח מקבלת את פני החורף בתפריט ייחודי המציע מבחר מנות במחיר 75 שקל לסועד. השף חנן עזרן, שמבחינה קולינארית צמח ולמד בלחם ארז ומונה לאחרונה לשף המסעדה מביא תפריט עם השראה מרוקנית

מסעדת לחם ארז בהרצליה פיתוח מקבלת את פני החורף בתפריט ייחודי המציע מבחר מנות במחיר 75 שקל לסועד. השף חנן עזרן, שמבחינה קולינארית צמח ולמד בלחם ארז ומונה לאחרונה לשף המסעדה, הביא למקום את המתכונים והטעמים של סבתו המרוקאית ושילב אותם בשפתו הקולינרית בטכניקות וטעמים חדשים, תוך מתן פרשנות אישית למאכלים המסורתיים עליהם גדל.

מנות פתיחה
ברוסקטה של לחם גרנולה עם סלק טרי וגבינת גורגונזולה
סלט ראשד ושורשים
סלט קולורבי עם שאטה ופרמזן
פירה מזלג של ארטישוק חם וזעפרן

ביניים
מרק תרד עם שמן קונפי שום וקרוטונים

עיקרית לבחירה
חריימה מולים
ריזוטו חיטה וקישואים
קדרת חריירה עם זנב בקר

אחרונות
רובארב ריקוטה עם גינגר ודבש
פנקוטה ערמונים

מסעדת לחם ארז, ברקת 3, הרצליה פיתוח
טלפון: 09-9559892

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר