תפריט חורפי במסעדת דודה בהוד השרון

על התפריט אחראי מיכאל נרקיס, ובין המנות בו: קדירת בשר בשזיפים ויין; תבשיל סבזי פרסי עם פילאף אורז; חריימה בורי עם פול ירוק; אוסובוקו עגל איטלקי; תבשיל סיניה מבשר כבש וטחינה אותנטי; חמין ביתי אמיתי

החורף הגיע ל"דודה ביסטרו עברי" מהוד השרון, עם תפריט ספיישלים של מנות חורפיות, המבוססות על חומרי גלם מקומיים.סבזי

"דודה" מציעה מטבח ביתי-מקומי מתובל בהשפעות איטלקיות, ים תיכוניות וצרפתיות. המסעדה פתוחה מהבוקר עד שעות הערב, ומציגה תפריט מתאים לכל שעה: החל מארוחות בוקר עד ארוחות בשעות הלילה המאוחרות, המוגשות לצד משקה אלכוהולי.

על התפריט אחראי מיכאל נרקיס, ובין המנות בו: קדירת בשר בשזיפים ויין; תבשיל סבזי פרסי עם פילאף אורז; חריימה בורי עם פול ירוק; אוסובוקו עגל איטלקי; תבשיל סיניה מבשר כבש וטחינה אותנטי; חמין ביתי אמיתי ; סטייק אנטריקוט עסיסי על מחבת לוהט; חציל בלאדי קלוי בלימון ונענע עם לבנה תוצרת הבית; קרפלך ביין ובצל מטוגן.

דודה ביסטרו עברי
רח' הבנים 27, הוד השרון
טל. 09-7452748

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר