comme il faut café מציגה תפריט קיץ ים תיכוני חדש תחת המסר "קיץ מול הים". התפריט החדש, עליו חתום השף עדי אבו, גובש בהתאם לאווירה המתבקשת ממיקומה של המסעדה הצופה לים.
התפריט מציע מנות בריאות לצד מנות עשירות, ומתאים לטעמים העונתיים והים תיכוניים. בין המנות החדשות: שרימפס אדום, סלט ים תיכוני, סלט קיץ, ציזיקי יוגורט, מנות פתיחה משתנות ועוד. מנות אלה יצטרפו למנות קיימות בתפריט, כגון פילה דג ים, קלמרי מסבחה ועוד.
בנוסף, יוצעו מנות ספיישלים מתחלפות על בסיס יומי, כגון סטייק אנטריקוט, סרדינים, קבב ים, ועוד.
תפריט הבוקר של המסעדה, מציע ארוחות בוקר מגוונות, ביניהן, אגז בנדיקט קלאסי, פנקיק חיטה מלאה, טוסט מדאם המוגש עם גבינת גאודה ובייקון ועוד.
comme il faut café, האנגר 26, נמל ת"א, טל. 03-7171500
ראשון – שבת: 9:00 – חצות