תפריט שחיתות מיוחד ב-Comme il faut café במהלך חודש מאי

Comme il faut café, שזכה השבוע במקום הראשון בתחרות ארוחות הבוקר הטובות ביותר שארגן ערוץ 3 ואתר וואלה, יציע ללקוחותיו במהלך כל חודש מאי תפריט שחיתות חדש- "בתאבון מותק", לצד התפריט הקבוע של המקום.

התפריט הושק במסגרת קטלוג האופנה החדש שלComme il faut לקיץ 2006 שבא להפגין כנגד התכתיבים החברתיים הקובעים כיצד נשים צריכות להיראות, להתלבש, להתנהג ולאכול בחברה- מעט, לשמור על גזרה דקה ולא לתת דרור לתאוות למאכלים מענגים.

"סטיגמה חברתית קובעת כי הנאה מאכילה, או אפילו גילוי עניין באוכל מצד אישה נתפסים כהתנהגויות סוטות בפני עצמן, ללא קשר עם משקל האישה…אישה המתענגת על אוכל נתפסת כ"לא נשית"
(דיאנה לוצאטו, 2006)

תפריט השחיתות החדש של Comme il faut café מגיש בריאות שאינה עומדת בסתירה לעונג, ומבקש לומר לך "בתאבון מותק" עם כוונה אמיתית. די לאכול בסתר ולפנטז על מאכלים מענגים! להרשות לעצמך להתענג מאחת מהנאות החיים הגדולות ביותר- אכילה רווית עונג של אוכל משביע, טעים ובריא ולא כזה שעשוי רק מעלים ירוקים.

בתפריט השחיתות ניתן למצוא מנות מענגות מגוונות, ביניהן:
קערה גדולה של צ'יפס תנור עם מטבלים מוגשת עם בירה צ'כית בהירה או כהה
מלפאטי- כופתאות תרד וגבינות ברוטב רוזה מוגשות עם כוס יין קיאנטי
תותי שדה מוגשים עם קרם פרש ושוט של ליקר צ'ילי קפוא

שחיתות מענגת במיוחד צפויה לאוכלים בשניים:
מולים ברוטב קוקוס, קארי אדום, למון גראס, ג'ינג'ר וכוסברה בתוספת אורז אדום מוגשים עם קפירינייה קייצית זוגית
צלחת גדולה של פירות ים מהגריל עם חמאת עגבניות, זעתר וצ'יפס תנור מוגשת עם קראף יין לבן או אדום
קינוח שוקולד מושחת- קרפ שוקולד חם, פאי קרמל ופירות מלווים במשקה שוקולד וברנדי חם

התפריט החדש ילווה בחולצות "בתאבון מותק" שיילבשו מלצרי הקפה במהלך החודש, ובאביזרים נוספים בקפה דוגמת מפיות מיוחדות שעוצבו לרגל השקת התפריט המיוחד.

השפית של קפה קום איל פו היא הדסה וולף (לשעבר מסעדת קרן, ארניה).

שעות הפתיחה של Comme il faut café: ראשון- שבת: 9:00- עד אחרון הלקוחות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה