תשבי ברוט 2009 – יין מבעבע מהמיץ החופשי של ענבי פרנץ' קולומבר

היין יוצר על פי השיטה המסורתית הנהוגה בחבל שמפיין, כאשר תסיסה ראשונה מתבצעת במכלי נירוסטה ותסיסה שניה בבקבוק עצמו

חדש: תשבי "ברוט" מבציר 2009 – יין לבן מבעבע ומרענן, המופק מהמיץ הראשוני החופשי של אשכולות פרנץ' קולומבר משובחים מזכרון יעקב, ומציג את מגוון הטעמים  שניתן לייצר מזן זה.
זן הפרנץ' קולומבר מאופיין בניחוחות וטעמים פירותיים של משמש, אפרסק ותפוח ירוק.

היין יוצר על פי השיטה המסורתית הנהוגה בחבל שמפיין, כאשר תסיסה ראשונה מתבצעת במכלי נירוסטה ותסיסה שניה בבקבוק עצמו.

ניתן ליישן את היין בשכיבה במקום חשוך וקריר לשנה או שנתיים. מומלץ לשתות בטמפרטורה של בין 5 ל- 10 מעלות.

החל מינואר 2011 ניתן יהיה ליהנות מה"ברוט" של יקב תשבי במחלקת העסקים ובמחלקה הראשונה של אל-על. 

מחיר מומלץ לצרכן: 85 ₪ 
להשיג בחנות היקב ובחנויות היין המובחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר