אביב חן פרץ מונתה לסמנכ"לית תפעול והבטחת איכות של חברת אחוה

בתפקידה הקודם הייתה אביב חן פרץ, מנהלת הבטחת האיכות של מפעלי כרמית ממתקים, ולפני כן אחראית תחום בטיחות מזון במפעלי אסם-נסטלה. צילום יעל האן
בתפקידה תהיה אביב אחראית על התפעול והבטחת האיכות של מפעלי הטחינה והחלוה של אחוה, וכן מפעל המאפים. בתפקידה הקודם הייתה מנהלת הבטחת האיכות של מפעלי כרמית, וקודם לכן אחראית תחום בטיחות מזון במפעלי אסם-נסטלה

אביב חן פרץ מונתה לסמנכ"לית תפעול והבטחת איכות של חברת אחוה – יצרנית טחינה, חלוה ודברי מאפה. לאביב, בת 40, תושבת גדרה נשואה ואם ל- 3 ילדים, יש תואר ראשון בהנדסת כימיה וביוטכנולוגיה, ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש וייעוץ ארגוני.

צילום דרור קליש
צילום דרור קליש

במסגרת תפקידה היא תהיה אחראית על התפעול והבטחת האיכות של מפעלי הטחינה והחלוה של אחוה, וכן מפעל המאפים. עוד תחת אחריותה: הטמעת תקני האיכות במזון, מעקב אחר נהלי המערכת ובקרה אחר ביצוע שוטף, לרבות קשר מול ארגוני הבריאות והמזון השונים.

יעקב מלאך, מנכ"ל אחוה, אומר: "אביב מצטרפת אלינו בתקופה רוויה באתגרים ובצמיחה של שוק הטחינה, ואנו בטוחים כי ניסיונה הרב בתחום הבטחת האיכות, ישרת אותנו היטב".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר