אוזן המן במילוי בשר טלה – מתכון בוכרי שנקרא גם גוז'גוז'ה

מצרכים לבצק: 2 כוסות קמח25 גר' שמרים5 כפות שמן זיתקורט מלחקורט סוכרמים לפי הצורךאופן הכנת הבצק: מערבבים קמח, סוכר ומלח, ויוצרים גומה.מוסיפים אל הגומה מעט מים פושרים ואליהם את השמרים.בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים.מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה. יש ללוש עד קבלת בצק אחיד ורך.מכסים את הבצק במגבת או בניילון עד להתפחה במשך כ- 30 דקות . לאחר התפחה צריך ללוש את הבצק כ- 4 דקות נוספות, וכעת ניתן לחלקו לכדורים בגודל הרצוי.פותחים בעזרת הידיים את הבצק ויוצרים בעזרת כוס, עיגולים בבצק המרודד.בתוך כל עיגול מניחים את המלית ויוצרים משולש.מילוי אוזן המן – מתכון למילוי עבור 2 סועדים:300 גרם בשר טלה חתוך לקוביות קטנות מלח, פלפל 1/4 כפית כמון 2 כפיות שמן זית אופן ההכנה:מערבבים את התבלינים עם הבשר שקצצנו ומניחים במקרר ל- 30 דקות לספיגת הטעמים ,לאחר 30 דקות מוציאים וממלאים את הבשר בבצק שפתחנו, ומקפלים את המשולש לאוזן המן .מרססים בספריי שמן או מורחים עם מברשת, ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות ל 15 דקות, או עד שהבצק הופך זהוב ויפה.

מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח
25 גר' שמרים
5 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט סוכר
מים לפי הצורך

אופן הכנת הבצק:
מערבבים קמח, סוכר ומלח, ויוצרים גומה.
מוסיפים אל הגומה מעט מים פושרים ואליהם את השמרים.
בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים.
מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה. יש ללוש עד קבלת בצק אחיד ורך.
מכסים את הבצק במגבת או בניילון עד להתפחה במשך כ- 30 דקות .
לאחר התפחה צריך ללוש את הבצק כ- 4 דקות נוספות, וכעת ניתן לחלקו לכדורים בגודל הרצוי.
פותחים בעזרת הידיים את הבצק ויוצרים בעזרת כוס, עיגולים בבצק המרודד.
בתוך כל עיגול מניחים את המלית ויוצרים משולש.

מילוי אוזן המן – מתכון למילוי עבור 2 סועדים:
300 גרם בשר טלה חתוך לקוביות קטנות
מלח,
פלפל
1/4 כפית כמון
2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את התבלינים עם הבשר שקצצנו ומניחים במקרר ל- 30 דקות לספיגת הטעמים ,
לאחר 30 דקות מוציאים וממלאים את הבשר בבצק שפתחנו, ומקפלים את המשולש לאוזן המן .
מרססים בספריי שמן או מורחים עם מברשת, ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות ל 15 דקות, או עד שהבצק הופך זהוב ויפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר