אוזני המן בבצק פילו ומילוי פרג

הכנת אוזני המן דורשת המון עבודה? לאו דווקא. ניתן לקצר את התהליכים ולהשתמש בעלי בצק פילו מוכנים. כל שיש לעשות הוא להפשיר, להכין את המילוי ולהרכיב את האוזניים על משטח העבודה.במתכון שלפניכם מומלץ להשתמש בתרסיס שמן פאם בטעם חמאה.חומרים (לכ-40 יחידות):תרסיס שמן פאם בטעם חמאה1 חבילה בצק פילו, מופשר לפי הוראות השימוש שעל האריזהלמלית:200 גרם פרג טחון טרי1/2 כוס פירורי עוגיות גרוסים דק3/4 כוס סוכר1/2 כוס שמנת מתוקה1/2 כוס חלב1 כף ברנדי1 כפית תמצית וניללעיטור:אבקת סוכראופן ההכנה:להכנת המלית: מחממים בסיר קטן את השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-7 דקות. מוסיפים את תמצית הוניל, הברנדי ופירורי העוגיות ומערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים.מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי. מתיזים תרסיס פאם בטעם חמאה על כל העלה ומניחים מעליו עלה נוסף.חותכים את העלה ל-8 ריבועים, מניחים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית ואוספים כלפי פנים את כל הפינות לקבלת אוזן המן (מומלץ להשאיר מעט פתוח כדי שיראו את מלית הפרג).אופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ובוזקים אבקת סוכר בנדיבות.צילום כפיר חרבי

הכנת אוזני המן דורשת המון עבודה? לאו דווקא. ניתן לקצר את התהליכים ולהשתמש בעלי בצק פילו מוכנים. כל שיש לעשות הוא להפשיר, להכין את המילוי ולהרכיב את האוזניים על משטח העבודה.
במתכון שלפניכם מומלץ להשתמש בתרסיס שמן פאם בטעם חמאה.

חומרים (לכ-40 יחידות):
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
1 חבילה בצק פילו, מופשר לפי הוראות השימוש שעל האריזה
למלית:
200 גרם פרג טחון טרי
1/2 כוס פירורי עוגיות גרוסים דק
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
לעיטור:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
להכנת המלית:
מחממים בסיר קטן את השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-7 דקות.
מוסיפים את תמצית הוניל, הברנדי ופירורי העוגיות ומערבבים היטב.
מסירים מהאש ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי. מתיזים תרסיס פאם בטעם חמאה על כל העלה ומניחים מעליו עלה נוסף.
חותכים את העלה ל-8 ריבועים, מניחים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית ואוספים כלפי פנים את כל הפינות לקבלת אוזן המן (מומלץ להשאיר מעט פתוח כדי שיראו את מלית הפרג).
אופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר בנדיבות.

צילום כפיר חרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר