אוזני המן במילוים מפתיעים

כמות: 20-30 יחידותזמן הכנה: 15-20 דקות + זמן קירור של 60 דקותזמן אפייה: 10 דקותמצרכים לבצק:500 גר' קמח לבן200 גר' סוכר300 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1/2 שקית אבקתאפייה1 כפית תמצית וניל2 ביציםקורט מלחאופן ההכנה:לוקחים את הקמח, סוכר,חמאה, תמצית וניל, אבקת אפייה והמלח.מערבבים בקערה עד לקבלת תערובת מפוררת.מוסיפים את הביצים ומעבדים עד קבלת בצק אחיד.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.מרדדים על נייר אפייה מקומח לעלה דק בעובי 3 מילימטר.קורצים עיגולים, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת אוזן המן. מחזירים למקרר למשך 60 דקות.אופים בתנור שחומם מראש על C°180, למשך 10-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.מילויים: שוקולד נוגט – ממיסים בסיר כפול (בן מרי) 100 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה, עם 2 כפות גדושות ממרח נוטלה. מצננים וממלאים.תמרים ומי ורדים –מערבבים בקערה אריזה של ממרח תמרים, עם 10 תמרים מגולענים חתוכים דק ושתי כפות של מי ורדים.דובדבנים וציפורן – צנצנת של דובדבנים מגולענים בסירופ מבשלים עם 4 כפות סוכר ומקל קינמון. מביאים לרתיחה בסיר. בקערה נפרדת מערבבים כף קורנפלור מדוללת בשתי כפות מים. מוסיפים לסיר הדובדבנים, מבשלים על אש בינונית עד להסמכה. מצננים וממלאים.שקדים וחלבה – מערבבים 100 גר ממרח חלבה מוכן למילוי עם 100 גר' אבקת שקדים וממלאים.מחיר: 3.5 ₪ ליחידה, מחיר למארז של 25 יחידות: 87 ₪ מונייר פוד דייזין, רח' ההגנה 25 ראשל"צ. 03-6326032צילום דניאל לילה

כמות: 20-30 יחידות
זמן הכנה: 15-20 דקות + זמן קירור של 60 דקות
זמן אפייה: 10 דקות

מצרכים לבצק:
500 גר' קמח לבן
200 גר' סוכר
300 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 שקית אבקתאפייה
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
קורט מלח

אופן ההכנה:
לוקחים את הקמח, סוכר,חמאה, תמצית וניל, אבקת אפייה והמלח.
מערבבים בקערה עד לקבלת תערובת מפוררת.
מוסיפים את הביצים ומעבדים עד קבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.
מרדדים על נייר אפייה מקומח לעלה דק בעובי 3 מילימטר.
קורצים עיגולים, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וצובטים את השוליים לקבלת צורת אוזן המן.
מחזירים למקרר למשך 60 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש על C°180, למשך 10-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מילויים:
שוקולד נוגט
– ממיסים בסיר כפול (בן מרי) 100 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה, עם 2 כפות גדושות ממרח נוטלה. מצננים וממלאים.
תמרים ומי ורדים –מערבבים בקערה אריזה של ממרח תמרים, עם 10 תמרים מגולענים חתוכים דק ושתי כפות של מי ורדים.
דובדבנים וציפורן – צנצנת של דובדבנים מגולענים בסירופ מבשלים עם 4 כפות סוכר ומקל קינמון. מביאים לרתיחה בסיר. בקערה נפרדת מערבבים כף קורנפלור מדוללת בשתי כפות מים. מוסיפים לסיר הדובדבנים, מבשלים על אש בינונית עד להסמכה. מצננים וממלאים.
שקדים וחלבה – מערבבים 100 גר ממרח חלבה מוכן למילוי עם 100 גר' אבקת שקדים וממלאים.

מחיר: 3.5 ₪ ליחידה, מחיר למארז של 25 יחידות: 87 ₪
מונייר פוד דייזין, רח' ההגנה 25 ראשל"צ. 03-6326032


צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר