אוזני המן במילוי בטטה

מניחים את אוזני ההמן בתבנית על נייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים. צילום לרויטל אדמוני
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר מציעה מתכון לאוזני המן שנותנים חוויה טעימה ומסורתית תוך שמירה על קווים תזונתיים בריאים

חומרים

1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית שטוחה מלח הימלאיה
1/4  כוס מים
1/4  כוס שמן זית
1  בטטה בינונית
קורט פלפל וקורט מלח

אופן ההכנה

מקלפים את הבטטה מקליפתה ומבשלים אותה בתוך סיר עם מים רותחים עד התרככות.
2מועכים את הבטטה לפירה ומתבלים בקורט מלח וקורט פלפל.
מערבבים בקערה את הקמח, כפית מלח, מים ושמן עד קבלת בצק אחיד רך ושמנוני מעט.
קורצים מהבצק כדורים ומשטחים אותם לעיגולים.
מניחים מעט מהמילוי במרכז  העיגול וסוגרים לצורת משולש.
מניחים את אוזני ההמן בתבנית על נייר אפייה.

אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר