מצרכים
לבצק
4 כוסות קמח
½ כוס שמן
1 כוס מים
½ כפית מלח
1 כפית שמרים יבשים
למילוי
1/2 קילו דג ברמונדי טחון
½ חבילת פטרוזיליה
½ חבילת כוסברה
4 שיני שום
3 כפות שמן
2 ביצים
½ כפת מלח
½ קישוא מגורר
½ תפוח אדמה מגורר
1 גזר קטן מגורר
אופציונלי
שומשום וביצה
אופן ההכנה
במיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק רך ונעים לעבודה.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
מערבבים את כל חומרי המלית ומחממים תנור ל-180 מעלות.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של כ- ½ ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
מניחים כף מהמלית וסוגרים את הקצוות לצורת אוזני המן.
אם רוצים: מברישים בביצה וזורים שומשום.
אופים בתנור למשך 20 דקות.