חומרים
½ קילו קמח שקדים
5 כפות שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר קנים ארוגני
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מים
¼ כוס קרם קוקוס
למילוי
ממרח תמרים או קונפיטורה ללא תוספת סוכר, שוקולד, קינמון טחון
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד.
לשים עד קבלת בצק דביק (אם עדיין לא דביק מוסיפים מים לפי הצורך).
מפזרים קמח על הבצק על מנת שלא ידבק לידיים.
קורצים עיגולים בגודל הרצוי ומשטחים אותם.
מניחים מעט מהמילוי שבוחרים במרכז וסוגרים את הבצק לצורת אוזן המן:
סוגרים מעל המילוי את שני קצוות הבצק המקבילים ומהדקים היטב.
צד אחד שנשאר פתוח מהדקים היטב מלמעלה (מהקצה הסגור שמעל המילוי) עד לתחתית.
את הצד השני שפתוח מרימים מלמטה למעלה בצורה ישרה ומהדקים היטב.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים.