חומרים:
240 גרם קמח
100 גרם חמאה
65 גרם סוכר
1 ביצה
2 כפות חלב
2 מקופלות מפוררות
למילוי:
7 מקופלות מחולקות ל- 4
אופן ההכנה:
מעבדים את כל חומרים יחד.
מוסיפים את פירורי המקופלת לסיבוב אחרון עד לפיזור אחיד בבצק.
מכניסים את הבצק למקפיא לחצי שעה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מפזרים קמח ומרדדים לעובי הרצוי.
קורצים עיגולים, שמים במרכז מקופלת וסוגרים לצורת משולש (אוזן המן).
מכניסים לתנור עד להזהבה קלה של הבצק, בערך 12 דקות, תלוי בתנור.
מוציאים ובוזקים אבקת סוכר.