אוזני המן עם מלית פירות יבשים או פרג עם חלבה

מרכיבים להכנת הבצק (להכנת 60 אוזני המן):1 ק"ג קמח400 גרם מרגרינהכוס שמן קנולהכוס וחצי סוכר2 שקיות אבקת אפייה2 שקיות סוכר וניל1/4 כוס מיץ תפוזיםאופן ההכנה: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים חוץ מהקמח. מוסיפים בהדרגה את הקמח. לאחר שנהיה בצק מוסיפים בהדרגה מיץ תפוזים. את הבצק המוכן עוטפים בניילון נצמד וממתינים שעתיים במקרר.לאחר שעתיים מוציאים מהמקרר. מרדדים את הבצק, יוצרים עיגולים.מוסיפים מילויים בטעמים שונים וסוגרים את הבצק. מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ואופים 13 דקות.הצעה למלית של פירות יבשים: קוצצים לקוביות 800 גרם של מגוון פירות יבשים – שזיפים, משמשים, צימוקים, תאנים וחמוציות. מוסיפים 200 גרם סוכר ו- 1/4 כוס מיץ תפוזים. מערבבים ומצמצמים את התערובת במחבת.הצעה למלית פרג עם חלבה: מערבבים 300 גרם פרג, 200 גרם חלבה אוורירית, 100 גרם טחינה גולמית ו-100 גרם סילאן. מערבבים את כל המרכיבים וממלאים באוזני המן.   שף אלי פרץ הוא השף של חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בשירותי הסעדה ואספקת אוכל מוכן לחברות, שוק מוסדי ומקצועי

מרכיבים להכנת הבצק (להכנת 60 אוזני המן):
1 ק"ג קמח
400 גרם מרגרינה
כוס שמן קנולה
כוס וחצי סוכר
2 שקיות אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את כל המרכיבים חוץ מהקמח.
מוסיפים בהדרגה את הקמח.
לאחר שנהיה בצק מוסיפים בהדרגה מיץ תפוזים.
את הבצק המוכן עוטפים בניילון נצמד וממתינים שעתיים במקרר.
לאחר שעתיים מוציאים מהמקרר.
מרדדים את הבצק, יוצרים עיגולים.
מוסיפים מילויים בטעמים שונים וסוגרים את הבצק.
מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ואופים 13 דקות.

הצעה למלית של פירות יבשים:
קוצצים לקוביות 800 גרם של מגוון פירות יבשים – שזיפים, משמשים, צימוקים, תאנים וחמוציות.
מוסיפים 200 גרם סוכר ו- 1/4 כוס מיץ תפוזים.
מערבבים ומצמצמים את התערובת במחבת.

הצעה למלית פרג עם חלבה:
מערבבים 300 גרם פרג, 200 גרם חלבה אוורירית, 100 גרם טחינה גולמית ו-100 גרם סילאן.
מערבבים את כל המרכיבים וממלאים באוזני המן.

 

שף אלי פרץ הוא השף של חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בשירותי הסעדה ואספקת אוכל מוכן לחברות, שוק מוסדי ומקצועי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר