אוזני המן עם פרג

בצק לאוזני המן:250 גר' קמח1/2 כפית אבקת אפייה175 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות125 גר' סוכרביצה אחתמילוי פרג:250 מ"ל חלב250 גר' סוכר250 ג"ר פרג טחון100 גר' פירורי עוגה/אגוזים40 גר' חמאה2 כפות גדושות דבשגרידת לימון /תפוזצימוקיםאופן ההכנה:להרתיח חלב וסוכר ולהוריד מהאשלהוסיף את כל שאר החומריםלערבב ולקרר אופן הכנת אוזני ההמן:מכניסים לפודפרוססור את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה.מפעילים בפולסים. לקבלת "פירורים".מוסיפים את הביצה וממשיכים בפולסים עד שהבצק אוסף את עצמו.יש לעבד את הבצק כמה שפחות.מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 3 מ"מ. וקורצים עיגולים.שמים מילוי על כל עיגול, וסוגרים לאוזני המן.אוספים את שאריות הבצק וחוזרים על התהליך.אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בטורבו למשך 10-12 דקות. אוזני המן צריכות להישאר בהירות. ורק לקבל טיפה של צבע מסביב.מקררים ומפזרים אבקת סוכר.בארינה – רינה שביטצילום דני שביט

בצק לאוזני המן:
250 גר' קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
175 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות
125 גר' סוכר
ביצה אחת

מילוי פרג:
250 מ"ל חלב
250 גר' סוכר
250 ג"ר פרג טחון
100 גר' פירורי עוגה/אגוזים
40 גר' חמאה
2 כפות גדושות דבש
גרידת לימון /תפוז
צימוקים

אופן ההכנה:
להרתיח חלב וסוכר ולהוריד מהאש
להוסיף את כל שאר החומרים
לערבב ולקרר

אופן הכנת אוזני ההמן:
מכניסים לפודפרוססור את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה.
מפעילים בפולסים. לקבלת "פירורים".
מוסיפים את הביצה וממשיכים בפולסים עד שהבצק אוסף את עצמו.
יש לעבד את הבצק כמה שפחות.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 3 מ"מ. וקורצים עיגולים.
שמים מילוי על כל עיגול, וסוגרים לאוזני המן.
אוספים את שאריות הבצק וחוזרים על התהליך.
אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בטורבו למשך 10-12 דקות.
אוזני המן צריכות להישאר בהירות. ורק לקבל טיפה של צבע מסביב.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר.

בארינה – רינה שביט

צילום דני שביט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר