אוזני המן במגוון מילויים

חומרים להכנת בצק לאוזני המן (כ- 45 יחידות):420 גר' חמאה (2 חבילות בנות 200 גר')150 גר' אבקת סוכר (3/4 כוס)150 גר' שקדים טחונים (3/4 כוס)2 ביצים שלמות 600 גר' קמח (3 כוסות)אופן ההכנה:להקרים חמאה.להוסיף אבקת סוכר ושקדים טחונים.להוסיף ביצה וקמח ולהמשיך להקרים עד ליצירת בצק אחיד. להניח את הבצק בקירור לכמה שעות (לפחות 3 שעות)חומרים למלית ממרח שוקולד ופצפוצים:2/3 קופסה ממרח שוקולד לבן3/4 כוס פצפוצי שוקולד1/2 כוס שוקולד לבן קצוץ אופן ההכנה:לערבב את כל החומרים יחדיו. (מתאים ל-45 יחידות אוזני המן) חומרים למלית קרן שוקולד:2 חבילות שוקולד מריר1 חבילות חמאה1/2 כוס סוכר2 ביצים2 כפות קורנפלור אופן ההכנה:להמיס את השוקולד המריר על באן מרי.להקציף את החמאה והסוכר יחדיו. להוסיף את השוקולד המומס והביצים למסה.להוסיף את הקורנפלור עד להבלעה מוחלטת וקבלת קרם. (מתאים ל-45 יחידות אוזני המן).חומרים למלית קוקוס לימון ליים ושוקולד חלב:כוס וחצי לימון ליים 450 גר' סוכר (2 כוסות ורבע)גרידה מ- 1 לימון ליים30 גר' דבש60 גר' חמאה1 כפית וניל 360 גר' קוקוס (1 כוס ו3/4 )150 גר' פירורי עוגה (כוס וחצי)200 גר' שוקולד חלב (1 חבילה)אופן ההכנה:להרתיח מיץ לימון ליים, סוכר, גרידת לימון ליים, דבש, חמאה, קינמון, וניל.להוסיף קוקוס יבש ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הקוקוס בנוזלים.להוסיף שוקולד חלב ולערבב היטב.להוסיף פירורי עוגה ולערבל למלית אחידה.חומרים למלית פרג: 300 סמ"ק חלב (1 כוס וחצי)450 גר' סוכר (2 כוס ורבע)גרידה + מיץ לימון 30 גר' דבש (3 כפיות)60 גר' חמאה (1/4 חבילה)1 כפית קינמון1 כפית וניל360 גר' פרג טרי טחון (1 כוס ו-3/4)150 גר' פירורי עוגה (כוס וחצי)אופן ההכנה:להרתיח חלב, סוכר, מיץ לימון, דבש, חמאה, קינמון, וניל.להוסיף פרג ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הפרג בנוזלים.לקראת סוף הבישול להוסיף פירורי עוגה.לערבב היטב ולתת להצטנן.בליקר סטריט הרצליה, בליקר סטריט כפר סבא

חומרים להכנת בצק לאוזני המן (כ- 45 יחידות):
420 גר' חמאה (2 חבילות בנות 200 גר')
150 גר' אבקת סוכר (3/4 כוס)
150 גר' שקדים טחונים (3/4 כוס)
2 ביצים שלמות
600 גר' קמח (3 כוסות)

אופן ההכנה:
להקרים חמאה.
להוסיף אבקת סוכר ושקדים טחונים.
להוסיף ביצה וקמח ולהמשיך להקרים עד ליצירת בצק אחיד.
להניח את הבצק בקירור לכמה שעות (לפחות 3 שעות)

חומרים למלית ממרח שוקולד ופצפוצים:
2/3 קופסה ממרח שוקולד לבן
3/4 כוס פצפוצי שוקולד
1/2 כוס שוקולד לבן קצוץ

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחדיו.
(מתאים ל-45 יחידות אוזני המן)

חומרים למלית קרן שוקולד:
2 חבילות שוקולד מריר
1 חבילות חמאה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד המריר על באן מרי.
להקציף את החמאה והסוכר יחדיו.
להוסיף את השוקולד המומס והביצים למסה.
להוסיף את הקורנפלור עד להבלעה מוחלטת וקבלת קרם.
(מתאים ל-45 יחידות אוזני המן).

חומרים למלית קוקוס לימון ליים ושוקולד חלב:
כוס וחצי לימון ליים
450 גר' סוכר (2 כוסות ורבע)
גרידה מ- 1 לימון ליים
30 גר' דבש
60 גר' חמאה
1 כפית וניל
360 גר' קוקוס (1 כוס ו3/4 )
150 גר' פירורי עוגה (כוס וחצי)
200 גר' שוקולד חלב (1 חבילה)

אופן ההכנה:
להרתיח מיץ לימון ליים, סוכר, גרידת לימון ליים, דבש, חמאה, קינמון, וניל.
להוסיף קוקוס יבש ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הקוקוס בנוזלים.
להוסיף שוקולד חלב ולערבב היטב.
להוסיף פירורי עוגה ולערבל למלית אחידה.

חומרים למלית פרג:
300 סמ"ק חלב (1 כוס וחצי)
450 גר' סוכר (2 כוס ורבע)
גרידה + מיץ לימון
30 גר' דבש (3 כפיות)
60 גר' חמאה (1/4 חבילה)
1 כפית קינמון
1 כפית וניל
360 גר' פרג טרי טחון (1 כוס ו-3/4)
150 גר' פירורי עוגה (כוס וחצי)

אופן ההכנה:
להרתיח חלב, סוכר, מיץ לימון, דבש, חמאה, קינמון, וניל.
להוסיף פרג ולבשל על אש בינונית עד לקשירת הפרג בנוזלים.
לקראת סוף הבישול להוסיף פירורי עוגה.
לערבב היטב ולתת להצטנן.

בליקר סטריט הרצליה, בליקר סטריט כפר סבא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר