רכיבים
לארטיק
2 כוסות פירות קפואים (מומלץ תותים, בננות, פירות יער, מנגו, אננס)
2 מכלי גמדים (מומלץ גמדים תות-בננה או גמדים סלק)
לציפוי (אופציונלי)
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים עד תערובת חלקה.
מוסיפים את הגמדים וטוחנים שוב עד איחוד.
מעבירים את התערובת לסיליקון ארטיק ומוסיפים מקל.
מקפיאים ללילה.
לאחר ההקפאה ניתן לטבול בשוקולד לבן מומס.
שומרים בהקפאה עד שנותנים לילדים לזלול.