רכיבים
2 אבוקדו בשלים כמו של אבוקדו גרנות
1 מכל יוגורט 500 גרם
1/2 לימון
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מכל היוגורט וסוחטים פנימה ½ לימון.
מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים.
מקפיאים למשך לילה.
מגישים היישר מהמקפיא
2 תגובות
אה, מגישים ישר מהמקפיא.
כי בד"כ אני מחכה שהארטיק ימס
יפה שנגעת לשורה האחרונה