בדרך אל הקפוצ'ינו המושלם

הקפוצ'ינו הוא אחד ממשקאות קפה הפופולריים בארצנו, וידוע גם בכינוי קפה הפוך. בית הקפה קופי אין מביא שישה טיפים להכנת הקפה המושלם

הקפוצ'ינו הוא אחד ממשקאות קפה הפופולאריים בארצנו וידוע גם בכינוי קפה הפוך.ניר שמש מבית הקפה קופי אין מגבעת שמואל מציג שישה טיפים להכנת הקפה המושלם.

ורק לידיעה: מקור השם קפוצ'ינו הוא הקצף של הקפה שמזכיר את גלימותיהם של הנזירים הקפוצ'יניים האיטלקיים.

1. הטיפ הראשון, לדבריו של ניר, הוא החשוב מכולם ובלעדיו לא ניתן להגיע לתוצאה האולטימטיבית ולקפה ארומטי וערב לחיך: את הקפה חייבים להכין באהבה, כן כן, בהמון אהבה, הכינו את הקפה כאילו היה מיועד לבחיר או לבחירת לבכם, לאמא, לאבא או לחבר יקר.

2. יש לדאוג שכל כלי ההכנה יהיו נקיים ומוכנים לשימוש חדש: כד הקצפת, החלב, מקציף החלב (הסטימר), כף ההכנה והפילטר, וכמובן הכוס אליה ימזג הקפה.

3. לפני מזיגת הקפה יש לוודא שהכוס חמה, כדי שטמפרטורת הקפה תישמר.

4. יש לחמם את החלב אבל לא להרתיח אותו. טמפרטורת החלב צריכה להיות 78 מעלות בדיוק.

5. מזיגת החלב לתוך הכוס תיעשה בהטיה, על מנת למנוע היווצרות בועות אויר, ורצוי לא למזוג מגובה רב מדי. החלוקה בכוס תהיה 1/3 אספרסו, 1/3 חלב חם, ו- 1/3 קצף.

6. הגשת הקפה לא פחות חשובה מהכנה נכונה. יש לוודא שהכוס נקייה משאריות קפה או חלב, ולהגיש אותה עם כוס סודה בצד, המעוררת את הקופאין, ועם עוגיית שוקולד כדי לחזק את טעם האספרסו.

בהצלחה בהכנת הקפה, ושיעלה לכם הקופי אין לראש.

קופי אין גבעת שמואל הוא בית קפה אינטימי, מעוצב ומוקפד, והוא שלוחה של קופי אין התל אביבי. בית הקפה מתהדר באיכות מוצריו, השירות המעולה, האווירה הביתית והשיקית, וכמובן הקפה המעולה המוגש בו.
במקום מקומות ישיבה בתוך בית הקפה וברחבה הסמוכה לו, מגוון גדול של מוצרים המוצעים משני תפריטים, מהם תפריט בריאות ייחודי.
במקום מותקנים מסכי פלאזמה ורשת אינטרנט אלחוטי לטובת המבקרים.
קופי אין מארח אירועים קטנים, תערוכות שונות, הרצאות ומפגשים.
שף המקום הוא מוטי חיים, מרצה בבית הספר "תדמור", האחראי על המטבח הכשר.

קופי אין
גוש עציון 7, בית דוידוף,גבעת שמואל




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר