ברווז צלוי בדבש

רכיבים לשני סועדים5 יחידות חזה ברווז (כולל העור והשומן)2 ליטר מים חצי קילו דבש 1 שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות גסותחצי צרור כוסברה שטוף כולל הגבעוליםכוס סויהחצי קילו סוכר5 יח' כוכבי אניס10 עלי קאפיר ליים (ניתן להשיג בחנויות המזרח)2 גבעולי למון גראס חתוכים ל- 2לקישוט:5 גבעולי בצל ירוק קצוץאופן ההכנהמכניסים לתוך סיר עם מים את המרכיבים למעט הברווז ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מכניסים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב.לאחר שעה וחצי של בישול מוציאים את הברווז ומעבירים אותו למחבת לטיגון בשמן עמוק למשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.לאחר הטיגון חותכים את הברווז לקוביות. יוצקים מעט מהרוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ טרי.רצוי להגיש לצד רוטב הוי- סין שניתן למצוא בחנויות המזרח.

רכיבים לשני סועדים
5 יחידות חזה ברווז (כולל העור והשומן)
2 ליטר מים
חצי קילו דבש
1 שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות גסות
חצי צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
כוס סויה
חצי קילו סוכר
5 יח' כוכבי אניס
10 עלי קאפיר ליים (ניתן להשיג בחנויות המזרח)
2 גבעולי למון גראס חתוכים ל- 2
לקישוט:
5 גבעולי בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

מכניסים לתוך סיר עם מים את המרכיבים למעט הברווז ומביאים לרתיחה.

לאחר מכן מכניסים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב.

לאחר שעה וחצי של בישול מוציאים את הברווז ומעבירים אותו למחבת לטיגון בשמן עמוק למשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.

לאחר הטיגון חותכים את הברווז לקוביות. יוצקים מעט מהרוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ טרי.

רצוי להגיש לצד רוטב הוי- סין שניתן למצוא בחנויות המזרח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר