רכיבים לשני סועדים
5 יחידות חזה ברווז (כולל העור והשומן)
2 ליטר מים
חצי קילו דבש
1 שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות גסות
חצי צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
כוס סויה
חצי קילו סוכר
5 יח' כוכבי אניס
10 עלי קאפיר ליים (ניתן להשיג בחנויות המזרח)
2 גבעולי למון גראס חתוכים ל- 2
לקישוט:
5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מכניסים לתוך סיר עם מים את המרכיבים למעט הברווז ומביאים לרתיחה.
לאחר מכן מכניסים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב.
לאחר שעה וחצי של בישול מוציאים את הברווז ומעבירים אותו למחבת לטיגון בשמן עמוק למשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך.
לאחר הטיגון חותכים את הברווז לקוביות. יוצקים מעט מהרוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ טרי.
רצוי להגיש לצד רוטב הוי- סין שניתן למצוא בחנויות המזרח.