דג בס בתיבול מנגו

מורחים את נתח הדג. מצפים את הנתח בקראסט פיצוחים שמורכב מפיסטוק, שקדים פרוסים, זרעי חמנייה ובוטנים (לבחירתכם). צילום סומאק וילה גליליי
שף רועי פחימה ממלון וילה גליליי ומסעדת סומאק מציע מתכון דג בס עם מנגו – פרי אקזוטי בצבע כתמתם עם טעם מתוק וריח ארומטי במרקם ייחודי שמתאים גם לתיבול

רכיבים

נתח דג בס

1 מנגו

½ כפית סילאן

1 כפית סוכר

קורט מלח, קורט פלפל

1 כפית מיץ לימון

חופן פיצוחים (שקדים פרוסים, פיסטוק, זרעי חמנייה ובוטנים – לבחירתכם)

חופן שעועית ירוקה, פלפל אדום, פטריות שמפיניון, רוטב סויה.

צילום סומאק וילה גליליי

אופן ההכנה

בוחרים נתח דג בס איכותי.

בקערה מערבבים מנגו, חצי כפית סילאן, כפית סוכר, קורט מלח, קורט פלפל וכפית מיץ לימון.

מערבבים הכול יחד לתערובת סמיכה ואחידה.

מורחים את נתח הדג.

מצפים את הנתח בקראסט פיצוחים שמורכב מפיסטוק, שקדים פרוסים, זרעי חמנייה ובוטנים (לבחירתכם).

מחממים תנור ל-180 מעלות,

מכניסים את הדג ל-7 דקות.

צילום סומאק וילה גליליי

תערובת ירקות

במקביל מחממים מחבת עם שמן זית.

שמים בה 2 שיני שום קצוצות, רצועות של גמבה, חופן שעועית ירוקה ופטריות שמפיניון.

הגשה

את הדג שיוצא מהתנור שמים על מצע השעועית, הגמבה והפטריות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר