דג לברק בממרח לימון עם ירקות

מסדרים את הדג והירקות על צלחת הגשה. מגישים בתוספת תלולות ממרח לימון על הצלחת. צילום הדס ניצן
יצרנית הסלטים "משני" מציעה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון לדג לברק בממרח לימון עם ירקות. המתכון קל להכנה ובני המשפחה יאהבו אותו גם בארוחות שישי לאורך השנה

מצרכים ל-4 מנות

2 יחידות דג לברק מפולט ונקי מאדרות (אפשר לבקש מהדגאי לעשות זאת)

75 גרם ממרח לימון כמו של משני (רבע אריזת 300 גרם)

4 תפוחי אדמה בינוניים
1 חבילה פלפלים קטנים (טינקרבל)
1/2 ראש ברוקולי
2 כפות שמן זית לתיבול
1/4 כפית מלח ופלפל

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

חוצים כל פילה דג לשניים.

מורחים ממרח לימון ומשהים למשך 20 דקות לפחות.

מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).

מבשלים במי מלח את תפוחי האדמה בשלמותם.

מקלפים ופורסים לפרוסות.

חותכים את הברוקולי לתפרחות.

מתבלים את תפוחי האדמה, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.

צולים בתנור את תפוחי האדמה והברוקולי עד השחמה.

צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות.

הגשה

מסדרים את הדג והירקות על צלחת הגשה.

מגישים בתוספת תלולות ממרח לימון על הצלחת.  

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר