דונאטס אמריקאים קלים להכנה

אופציה להגשה: לצפות בממרח נוטלה או שוקולד אחר, ריבת חלב, אבקת סוכר. אפשר לפזר גם קוקוס או שברי אגוזים מעל. צילום אביבה זנדברג
מתכון של אביבה זנדברג מ'הבית של אביבה' בקיבוץ עין זיוון שברמת הגולן במסגרת פרויקט בו לקראת חנוכה מציעים בשלנים מהגולן והערבה מתכוני סופגניות ולביבות

מצרכים ל-24 יחידות

50 גרם שמרים יבשים

360 גרם מים

2 ביצים

1 קילו קמח

תמצית וניל

80 גרם שמן קנולה

6 גרם מלח

צילום אביבה זנדברג

אופן ההכנה

שמים בקערה שמרים, מים וביצים.

מעל מפזרים קמח, סוכר, 60 גרם וניל ומתחילים ללוש.

מוסיפים את השמן ולבסוף את המלח.

מתפיחים כ- 60 דקות.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח.

קורצים עיגולים ויוצרים חור במרכז.

מתפיחים על נייר אפייה כ- 30 דקות.

מטגנים בשמן עמוק.

אופציה להגשה

לצפות בממרח נוטלה, שוקולד, ריבת חלב, אבקת סוכר.

אפשר לפזר גם קוקוס או שברי אגוזים מעל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר