מצרכים ל-24 יחידות
50 גרם שמרים יבשים
360 גרם מים
2 ביצים
1 קילו קמח
תמצית וניל
80 גרם שמן קנולה
6 גרם מלח
אופן ההכנה
שמים בקערה שמרים, מים וביצים.
מעל מפזרים קמח, סוכר, 60 גרם וניל ומתחילים ללוש.
מוסיפים את השמן ולבסוף את המלח.
מתפיחים כ- 60 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
קורצים עיגולים ויוצרים חור במרכז.
מתפיחים על נייר אפייה כ- 30 דקות.
מטגנים בשמן עמוק.
אופציה להגשה
לצפות בממרח נוטלה, שוקולד, ריבת חלב, אבקת סוכר.
אפשר לפזר גם קוקוס או שברי אגוזים מעל.