כשהיא מציינת 21 שנות פעילות ותחילת השנה ה-22, רשת 'דרך היין' חונכת
מתחם יין בשטח של 750 מ"ר בדרך השלום 9 בתל אביב – וגם מגרש חניה צמוד.
על פי משפחת שקד, בעלי הרשת, החנות החדשה תהיה מרכז תרבות היין בישראל, עם כבוד ליינות וליקבים מהארץ ומכל העולם.
ליבו של המתחם הוא האולם הגדול, ובו אלפי בקבוקי יין ממאות יקבים בעולם, המסודרים לפי מקורם הגיאוגרפי, וכן מדור יינות גדולים ומתיישנים מוקף זכוכית, בר טעימות עם מכונת מזיגה אוטומטית ויינות מתחלפים. עוד במקום מתחם בירה ואלכוהול עם בקבוקי וויסקי, קוניאק, רום, ליקרים.
אלי שקד, מנכ"ל רשת חנויות 'דרך היין' אומר: "צריכת היין בישראל קטנה באופן
יחסי לעולם המערבי, ואילו הביקוש לאלכוהול – מהגבוהים בעולם. אנו מבקשים לשנות את המשוואה, להאיר את עולם היין, איכויותיו וייחודו ועושר הטעמים שלו, להעמיק בקרב הישראלים את המודעות לשתיית יין כחלק מתרבות קולינרית רחבה יותר".
כבכל סניפי 'דרך היין', גם בסניף דרך השלום יתקיימו טעימות יין חינמיות בכל יום שישי, שיחשפו טעמים וטרוארים מכל העולם. בחדר הטעימות יתקיימו קורסי יין, אירועי טעימה וסדנאות.
לצד אולם המכירה ייפתח בהמשך בר יין, שיהיה פתוח עד השעות הקטנות של
הלילה, עם כ- 50 עמדות מזיגה אוטומטיות ומגוונות של יין עם דגש ליינות איקוניים ומתיישנים, במחירים סבירים. התפריט יכלול גם מנות טאפאס עשירות עם מוסיקה ואווירה.
כאמור, מגרש חניה בו כ- 50 מקומות יעמוד חינם לרשות באי המתחם.
אירוע השקה חגיגי לקהל הרחב יתקיים ביום חמישי, ה-20 למרץ בשעה 20:00 בו יוטעמו יינות מהארץ והעולם. מגוון היינות הישראליים יכלול יקבים וביניהם רקנאטי, צרעה, כרמל, רמת הגולן, טריו, ברקן, רמות נפתלי, פלטר, טוליפ, סוסון ים. לצד היינות הבינלאומיים יוגשו וויסקי, פורט ובירות מרחבי העולם.
דרך היין, דרך השלום 9, תל אביב, 072-2222022
א'-ה' 09:00-21:00. ו' עד 16:00.
צילום אורי רונית

תגובות
0