האקדמיה של סיבוס: סדנאות וימי העשרה למסעדנים

הקורסים שמיועדים ל-35 מסעדנים בכל מפגש יתקיימו בשעות אחה"צ - כל פעם בנושא אחר ומותנים בהרשמה בראש. צילום דני גולן
סיבוס ישראל היא חלק מתאגיד Sodexo העולמי המעסיק למעלה מ-480,000 עובדים ב-80 מדינות ברחבי העולם ומשרת מדי יום 100 מיליון לקוחות

חברת סיבוס פתחה את "האקדמיה של סיבוס", במסגרתה יועברו קורסים וסדנאות ייעודיים לקהילת המסעדנים. בין הנושאים: איך בונים נכון את תפריט המסעדה כך שיגדיל מחזורים ורווחים, ניהול אופטימלי של כוח אדם, תכנון עסקי, ניהול צפי מכירות חודש. סיבוס מספקת ללקוחותיה פלטפורמה טכנולוגית, המאפשרת לאלפי עובדי חברות ליהנות ממבצעים והטבות במגוון גדול של רשתות ומסעדות ברחבי הארץ. החברה מספקת שירות ליותר מ-2,500 חברות ו-330,000 עובדים במעל ל- 5,000 מסעדות בפריסה ארצית.

כרמל ברודר ואיתן לב-טוב. צילום דני גולן
כרמל ברודר ואיתן לב-טוב. צילום דני גולן

הסדנה הראשונה הועברה על ידי כרמל ברודר – "הלוחשת למסעדות", אשר הקנתה למסעדנים ידע וכלים פרקטיים לניהול חכם של העסק תוך שימוש בשיטות ניהול מודרניות. הקורסים שמיועדים ל-35 מסעדנים בכל מפגש, יתקיימו בשעות אחה"צ – כל פעם בנושא אחר, ומותנים בהרשמה בראש. איתן לב-טוב, מנכ"ל סיבוס, אומר: "סיבוס רואה עצמה שותפה לדרך של קהילת המסעדנים, ולכן שמה בראש מעייניה את חיזוק הקשר עם קהילה זו, תוך הקניית ערכים מוספים לתחום פעילותם".

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר