רכיבים ל-6 מנות
650 גרם בשר צוואר טרי
350 גרם בשר שפונדרה טרי
1 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
אופן ההכנה
טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.
מערבבים את הבשר עם התבלינים.
לשים היטב במשך לפחות 5 דקות.
יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.
נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.
מכינים על מחבת חמה מאוד או על המנגל עד למידת הצלייה הנכונה שתרצו.
הגשה
מוצע להגיש בלחמנייה עם תוספות לפי הטעם, כגון גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ'דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.