להכין בבית המבורגר עסיסי

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים. צולים במחבת חמה מאוד או על המנגל ומגישים עם תוספות לפי הטעם
לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי שמתקיים מדי שנה ב-28.5 מציעה רשת טיב טעם מתכון עסיסי למנה הפופולרית ביותר בתחום הבשר

רכיבים ל-6 מנות

650 גרם צוואר טרי

350 גרם שפונדרה  טרי

1 כף מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור דק

אופן ההכנה

טוחנים את שני הבשרים יחד, רצוי בטחינה גסה.

מערבבים  את הבשר עם התבלינים.

לשים היטב במשך לפחות 5 דקות.

יוצרים מכול הכמות 6-8 כדורים.

מעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי כ-1 ס"מ.

נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.

צולים במחבת חמה מאוד או על המנגל.

להגיש עם תוספות לפי הטעם – עם או בלי לחמניות

.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר