השף אבי פטל מונה ליועץ הקולינרי של מלון קדם

השף אבי פטל מתמחה באוכל בריא לאחר ששינה את אורח חייו לפני עשור ורזה כ-30 ק"ג. צילום עדית פטל
מלון 'קדם' הוא מלון בטבע – מלון נופש ובריאות חווייתי המשלב את הסביבה הקרובה כחלק אינטגרלי מחוויית נופש אותה הוא מציע לאורחי המלון. במלון קשת רחבה של מתקנים ושירותים שבכולם נטועים שורשים של בריאות ורוגע ופינוק כאבן שואבת לתיירי בריאות תוך דגש על מתן בית לגוף ולנפש

השף אבי פטל מונה לתפקיד היועץ הקולינרי של 'קדם מלון בטבע – מלון נופש ובריאות חווייתי במורדות יערות הכרמל. פטל, בן 49, בעל מתחם אירועים בוטיקים, מתמחה באוכל בריא לאחר ששינה את אורח חייו לפני עשור ורזה כ- 30 ק"ג. ככזה הוא בנה ללובי המלון תפריט חדש, המשלב אוכל בריאות וקולינריה ברמה גבוהה מחומרי גלם איכותיים.

שף אבי פטל. צילום עדית פטל

בין המנות סלטים טריים: סלט קפרזה ים תיכונית, סלט שורשים, סלט עלים והדרים, ופסטות ודגים טריים. כמו כן מתכנן השף פטל לפתוח מסעדה בשרית במלון הצופה לנוף היער הפתוח, בה יוכלו אורחי המלון וסועדים מבחוץ ליהנות מבשרים איכותיים על טהרת המטבח הבריא. בנוסף יערכו במלון בקרוב סדנאות בריאות לאורחי המלון, וכן סופי שבוע קולינריים נושאיים. פטל גם מתכוון לארח שפים שיבשלו איתו.

מלון קדם – פארק מנהיים טירת הכרמל, 074-7001010

תגובה אחת

  1. אביפטל שף מקצוען ברמה גבוהה
    עם ידע ונתינה אין סופית
    Shoot for the moon.
    Even if you miss,
    you'll land among the stars.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר