השף אבי פטל מונה לתפקיד היועץ הקולינרי של 'קדם מלון בטבע – מלון נופש ובריאות חווייתי במורדות יערות הכרמל. פטל, בן 49, בעל מתחם אירועים בוטיקים, מתמחה באוכל בריא לאחר ששינה את אורח חייו לפני עשור ורזה כ- 30 ק"ג. ככזה הוא בנה ללובי המלון תפריט חדש, המשלב אוכל בריאות וקולינריה ברמה גבוהה מחומרי גלם איכותיים.
בין המנות סלטים טריים: סלט קפרזה ים תיכונית, סלט שורשים, סלט עלים והדרים, ופסטות ודגים טריים. כמו כן מתכנן השף פטל לפתוח מסעדה בשרית במלון הצופה לנוף היער הפתוח, בה יוכלו אורחי המלון וסועדים מבחוץ ליהנות מבשרים איכותיים על טהרת המטבח הבריא. בנוסף יערכו במלון בקרוב סדנאות בריאות לאורחי המלון, וכן סופי שבוע קולינריים נושאיים. פטל גם מתכוון לארח שפים שיבשלו איתו.
מלון קדם – פארק מנהיים טירת הכרמל, 074-7001010
תגובה אחת
אביפטל שף מקצוען ברמה גבוהה
עם ידע ונתינה אין סופית
Shoot for the moon.
Even if you miss,
you'll land among the stars.