השפים תמיר גל ואלעד שירזי ייצגו את ישראל בתחרות הבישול של ISS העולמית

בתמונה מימין לשמאל: שף מסימיליאנו די מטאו, שף אלעד שירזי, שף שאול אדרת, עוז רדומסקי (מנהל חטיבת הסעדה ISS ישראל), שף צ'רלי פדידה, שף תום פראנץ, שף תמיר גל
את הזוכים בתחרות שהתקיימה בדן גורמה ת"א, בחרו השף שאול אדרת וזוכי מאסטר שף, השפים תום פראנץ ומסימיליאנו די מטאו

לקראת תחרות הבישול הבינלאומית של תאגיד ISS העולמי בדנמרק בחודש מרץ 2017, התקיימה בבית הספר לבישול דן גורמה בתל-אביב תחרות השפים של ISS ישראל. השתתפו מספר שפים מהחברה: אלעד שירזי (המטבח המרכזי), אמיר ליברמן (המטבח המרכזי), תמיר גל (KLA), שלום ביטון (פלקסטרוניקס), אלירן ידעי  (אגן מכתשים), יוסי הודסמן (תעשייה אווירית), חנניה ביטון (משטרת כפר סבא), דורון אלטרס (שטראוס מים), יגאל נחמני (לאומי קארד), איציק פיינשטיין (אינטל קריית-גת).

השופטים היו השף שאול אדרת (מסעדת התרנגול הכחול) וזוכי מאסטר שף בעבר, השפים תום פראנץ ומסימיליאנו די מטאו, לצד צ׳רלי פדידה (מנהל קולינרי ב-ISS ישראל), וחי שוורץ (מנהל פרויקטים וחדשנות בחברה, המכהן גם כיו"ר איגוד השפים הישראלי). למקום הראשון הגיע תמיר גל, שף בחברת KLA, ולמקום השני הגיע אלעז שירזי – שף במטבח המרכזי של ISS בבית שמש. הם יתחרו יחד עם השף צ'רלי פדידה מול שפים מאירלנד, נורבגיה, דנמרק, טורקיה, ומדינות נוספות באסיה, מזרח אירופה ומערב אירופה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר