חדש: אבטיח אקולוגי של משתלות חישתיל המבוסס על שיטות גידול ידידותיות לסביבה

בתאגיד משתלות חישתיל, פיתחו שתילי אבטיחים המורכבים על כנה. כך מתאפשר לגדל אבטיח כמעט ללא צורך בחיטוי, ונחסכים פיזור הכימיקלים ופליטת גזי חממה

בתאגיד משתלות חישתיל, פיתחו שתילי אבטיחים המורכבים על כנה. כך מתאפשר לגדל אבטיח כמעט ללא צורך בחיטוי, ונחסכים פיזור הכימיקלים ופליטת גזי חממה.

לדברי דודו מגל, ממשתלות חישתיל, פיתוח טעם האבטיח הוא נושא חשוב מאוד למגדלים. אנו מבצעים ניסויים רבים בחלקות הגידול לשיפור הטעם והארכת חיי המדף של הפרי. הרכבת האבטיח על גבי כנה חזקה מייצרת שתיל עמיד וחזק בעל כושר הנבה מוגבר. עמידותו מאפשרת רצף אספקה לכל אורך העונה. הצרכנים מקבלים פרי נקי ובריא יותר, עם מרקם חזק ופציח (קריספי).

שתילי הירקות מניבים תוצרת רבה יותר מבלי שצריך להגדיל את כמות התשומות שמושקעת בהם. לכן הם מהווים פתרון טוב לאזורים דלים במשאבים שצריכים להאכיל פיות רבים.

תאגיד חישתיל מייצר 100 מיליון שתילי ירקות מורכבים בכל שנה ברשת משתלות הפרושה בישראל, דרא"פ, טורקיה, איטליה בוסניה, צרפת וספרד.

למידע על משתלות חישתיל וטכנולוגיות השתלנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר