קציצות בקר על לאפה

מצרכים:300 גרם בשר בקר טחון1½ בצל2 ביצים2 כפות פירורי לחם1 כוס תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, נענע וכוסברה)מלח פלפל גרוסשמן זית לטיגוןלהגשה:1 לאפהשמן זיתזעתרטבעות בצל סגולעלי רוקטטחינה גולמיתאופן ההכנה:קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב.מברישים בנדיבות את הלאפה בשמן זית, מפזרים זעתר וקולים בתנור שחומם מראש ל- 180מעלות.מחממים שמן במחבת.יוצרים קציצות ומטגנים כ–3 דקות מכל צד.הגשה:מניחים את הקציצות על גבי הלאפה עם הטחינה.מקשטים בטבעות בצל סגול ורוקט.טון השף אבי ביטון וקובי אריאלי יעבירו סדנאות בישול במסגרת סדנאות "שף תטעם", במהלך חודש אפריל 2012 מדי יום שישי בשעה 11:00 בקניון שרונים בהוד השרון. הסדנאות פתוחות לקהל הרחב.

מצרכים:
300 גרם בשר בקר טחון
1½ בצל
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
1 כוס תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, נענע וכוסברה)
מלח פלפל גרוס
שמן זית לטיגון

להגשה:
1 לאפה
שמן זית
זעתר
טבעות בצל סגול
עלי רוקט
טחינה גולמית

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.
מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב.
מברישים בנדיבות את הלאפה בשמן זית, מפזרים זעתר וקולים בתנור שחומם מראש ל- 180מעלות.
מחממים שמן במחבת.
יוצרים קציצות ומטגנים כ–3 דקות מכל צד.

הגשה:
מניחים את הקציצות על גבי הלאפה עם הטחינה.
מקשטים בטבעות בצל סגול ורוקט.טון

השף אבי ביטון וקובי אריאלי יעבירו סדנאות בישול במסגרת סדנאות "שף תטעם", במהלך חודש אפריל 2012 מדי יום שישי בשעה 11:00 בקניון שרונים בהוד השרון. הסדנאות פתוחות לקהל הרחב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר